Hoewel zonnepanelen steeds betaalbaarder worden, spreekt u over “nog best een bedrag” wanneer u zonnepanelen op uw dak wilt laten plaatsen. Een lening voor zonnepanelen kan uitkomst bieden. Er zijn verschillende manieren om een lening voor zonnepanelen af te sluiten.

  Zo kunt u voor zonnepanelen een persoonlijke lening afsluiten, of de panelen financieren met een doorlopend krediet. Er bestaan ook speciale zonnepanelen leningen. Wel moet er altijd worden gekeken welke optie voor uw situatie het beste is. Daarbij komt ook nog eens kijken dat niet alle leningen een aftrekbare rente hebben, waardoor het belangrijk is om te kijken of u aan het eind van de maand echt bespaard heeft. Naast een lening voor zonnepanelen, kunt u ook gebruik maak van het betaalconcept van De SolarStudio. Lees hieronder meer!

  Lening voor zonnepanelen

  Een lening voor zonnepanelen is een grote uitkomst om toch te profiteren van de voordelen van de zon. Zoals u misschien weet, zijn zonnepanelen namelijk best prijzig. Veel mensen zien zonnepanelen als een flinke investering. Een goede investering, maar een die zorgt dat u diep in de buidel moet tasten. Waarom een goede investering? Op een gegeven moment heeft u de investering terugverdiend. Na deze “terugverdientijd van zonnepanelen” heeft u in principe gratis stroom. Daarnaast bent u met zonnepanelen klaar voor de toekomst. De overheid wil immers dat uiterlijk 2050 alle huishoudens in Nederland gasloos zijn. Maar wat nu als u de investering in zonnepanelen wilt maken, maar even het geld er niet voor heeft? Dan is een lening voor zonnepanelen ideaal. De SolarStudio biedt u op dit gebied een handig betaalconcept.

  Lenen voor zonnepanelen via ons nieuwe betaalconcept

  Hoewel een lening voor zonnepanelen vaak één van de eerste dingen is waar u aan denkt, bij de gedachte over de aankoop van zonnepanelen, wordt er door SolarStudio een nieuwe manier geïntroduceerd om zonnepanelen te financieren. De SolarStudio maakt het mogelijk om zonder investering toch gebruik te kunnen maken van zonnepanelen. Dit betaalconcept maakt het mogelijk dat u aan het eind van de aflossing helemaal geen energiekosten meer heeft, dankzij de zonnepanelen. Een ander groot voordeel van dit concept zijn de maandelijkse kosten. Deze kosten blijven bij deze betaalvorm elke maand gelijk. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over het stijgen van uw energieverbruik en dus uw maandelijkse kosten. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Een nieuwe vorm van lenen, die u snel laat genieten van uw zonnepanelen.

  Meer weten over een energielening voor zonnepanelen?

  Natuurlijk is er nog meer informatie te vinden op onze website over dit betaalconcept. Hier wordt onder andere informatie gegeven over de aftrekbaarheid van dit betaalconcept. Ook vindt u daar alle informatie voor een vrijblijvend advies op maat. Voor overige vragen kunt u ons ook altijd bereiken via de mail en telefoon!

  Lening zonnepanelen 2018 en lening zonnepanelen 2019

  De voorwaarden van de lening voor zonnepanelen kunnen variëren per jaar. Dit heeft onder andere te maken met overheidsbeleid op het gebied van duurzame stroom. Het kan dus zijn dat er een verschil zit in de lening zonnepanelen 2018 en de lening zonnepanelen 2019. De experts van de SolarStudio kunnen u hier natuurlijk uitgebreid over inlichten. Hoe het ook zij: zonnepanelen zijn een goede investering. Een goede investering voor uw portemonnee en in de toekomst!

  Lening zonnepanelen en meer bij de SolarStudio

  Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Overweegt u te investeren in zonnepanelen? Goede keuze! De waarde van uw woning stijgt, uw energie is duurzaam en de panelen zijn van hoge kwaliteit. Geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook naar 036 – 76 010 18. Ook is het mogelijk ons te mailen, dit kan naar info@desolarstudio.nl. U wordt altijd snel geholpen door onze experts.

  About Post Author