Zonnepanelen: steeds meer mensen kiezen ervoor. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Zo kunnen zonnepanelen bijvoorbeeld de waarde van uw huis verhogen. Daarnaast zijn zonnepanelen goed voor het milieu en kunt u er veel geld mee besparen. Echter zal dan wel eerst de ‘investering’ gedaan moeten worden. Zonnepanelen zijn namelijk niet per se goedkoop. Maar gelukkig zijn er wel veel handige manieren om zonnepanelen voordelig te kopen en af te betalen. Hier gaan wij met deze blog verder op in.

  Tips financieren zonnepanelen

  Natuurlijk is het mogelijk om zonnepanelen op afbetaling aan te schaffen. Maar allereerst willen we ingaan op drie andere (aantrekkelijke) mogelijkheden. Zo heeft u een beter beeld van de opties voordat u voor externe financiering kiest!

  Met spaargeld

  Zoals we eerder hebben vermeld zijn zonnepanelen best duur. Echter leveren ze na verloop van tijd weer geld op. Op lange termijn is een investering in zonnepanelen winstgevend. En hoe fijn is het als u deze zonnepanelen direct van uw spaargeld kunt afbetalen? Uiteraard is dit niet zomaar voor iedereen mogelijk. Hiervoor zijn er gelukkig nog alternatieve opties.

  Met hypotheek

  Wist u dat het mogelijk was om zonnepanelen aan te schaffen onder de hypotheek van uw huidige woning? Veel banken vinden dit prima: de woningwaarde wordt immers aanzienlijk verhoogd. Groene energie is tegenwoordig vanzelfsprekend en een pré.

  Zakelijk zonnepanelen kopen

  Wanneer u ondernemer bent, is het mogelijk om de zonnepanelen zakelijk aan te schaffen. U betaalt dan geen BTW. De verantwoording is vrij simpel: u werkt als ondernemer met regelmaat thuis. Daar heeft u elektriciteit voor nodig. Kiest u voor zonnepanelen? Dan kan dat dus gewoon zakelijk.

  Zonnepanelen op afbetaling

  Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen op afbetaling. Waarom? Zonnepanelen gaan lang mee en zijn onderhoudsarm. U profiteert dus nog steeds van uw zonnepanelen op het moment dat uw betalingstermijnen zijn afgelost. Het installeren van zonnepanelen kan dus gezien worden als de ultieme investering.

  Het unieke betaalconcept van De SolarStudio

  Wilt u graag zonnepanelen, maar heeft u geen zin om direct veel geld kwijt te zijn? De SolarStudio denkt met u mee. Kies voor het unieke betaalconcept van De SolarStudio. Hierbij kunt u gebruik maken van duurzame zonne-energie voor hetzelfde maandelijkse bedrag dat u betaald aan uw huidige leverancier. Het gaat hier echter om een investering!

  Kies voor de beste zonnepanelen op afbetaling van De SolarStudio

  Kiest u voor zonnepanelen? Kies dan voor de best geteste zonnepanelen van De SolarStudio. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

  About Post Author