Afmetingen zonnepanelen

De afmetingen van zonnepanelen zijn afhankelijk van de grote van uw dak. Hoeveel zonnepanelen u uiteindelijk nodig heeft wordt overigens niet alleen bepaald door de grote van uw dak. Uw energieverbruik en de stand van de zonnepanelen ten op zichtte van de zon beïnvloeden de capaciteit van de zonnepanelen en zijn daarom medebepalend voor het aantal zonnepanelen op uw dak. De hoeveelheid zonnepanelen zijn enerzijds afhankelijk van de afmetingen van zonnepanelen en anderzijds van uw situatie.

Meer informatie ontvangen?
Kosteloos
Vrijblijvend
Informatie aanvragen

Maten zonnepanelen en de invloed van Wattpiek

De maten van zonnepanelen worden naast bovengenoemde factoren bepaald door de meeteenheid voor de capaciteit van zonnepanelen: het maximale vermogen. Het maximale vermogen van zonnepanelen wordt uitgedrukt in Wattpiek (Wp). Het Wp geeft aan hoeveel stroom een zonnepaneel kan opwekken.

De afmetingen van zonnepanelen bij de SolarStudio

De afmetingen van zonnepanelen zijn bij de SolarStudio standaard 1.65 x 1.00 meter met een vermogen tussen de 250 en 300 Wp. Benieuwd naar de afmetingen van zonnepanelen voor uw dak? De specialisten van de SolarStudio komen thuis bij u langs voor een kosteloos en vrijblijvend advies op maat. Zij kunnen een inschatting maken van het aantal benodigde zonnepanelen en u adviseren over de afmetingen van zonnepanelen. Zij rekenen het precies voor u uit. Na het plaatsen van de zonnepanelen kunt u het rendement per zonnepaneel gewoon thuis aflezen en daarnaast komt de SolarStudio na één jaar uw systeem volledig inspecteren. Over het rendement van zonnepanelen hoeft u zich bij de SolarStudio geen zorgen te maken.

Meer weten? Neem contact met ons op!

De SolarStudio rekent graag de maten van zonnepanelen voor u uit. Dit doen onze specialisten bij u thuis op basis van uw actuele energieverbruik. U kunt ons bellen (036-7601018) of hier contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Uw naam *

Uw plaatsnaam *

Uw telefoonnummer*

Uw mobiele nummer

Opmerkingen

*Velden met een '*' zijn verplicht.

About Post Author