Reviews

  De SolarStudio krijgt van 400 klanten gemiddeld een 8,9 en 99% beveelt de SolarStudio aan bij anderen. Daar zijn we best trots op! Betrouwbaar, werkt snel en komt na wat wordt beloofd. Dat is hoe onze klanten de SolarStudio ervaren. Lees hier de laatste reacties. Meer reviews staan op klantenvertellen.nl.

  Reacties van onze tevreden klanten

  “Wij zijn erg blij met de zonnepanelen. ze liggen mooi op ons dak. laat de zon maar schijnen! O,ja, ik had gevraagd of de installateurs mij konden bellen als ze bijna bij mijn huis waren en dat hebben ze keurig gedaan. Prima service dus!”

  Linda en Michel uit Mijdrecht

  “Goede en no-nonsens advies. Helder en duidelijk verhaal. Monteurs zijn snel en professioneel.”

  Eric- Jan uit Almere

  “Wij hebben een fantastische ervaring met de medewerkers van De SolarStudio. Gewoon top!!!”

  Gos uit Maarssen

  “Een dikke tien met een griffel voor SolarStudio.SolarStudio heeft zich voor mij bewezen als een bedrijf met gedreven mensen die zeggen wat ze doen en vervolgens ook doen wat ze zeggen. Ik ben een zeer tevreden klant van SolarStudio en kan iedereen aanraden om minimaal het verhaal aan te horen. Kijk dan maar eens of je nee kunt zeggen. 🙂 Zeer snelle service en levering en vakkundige installatie.”

  Henk uit Maarssen

  “De grootste kracht van de Solarstudio is: ze doen wat ze zeggen. Elk mailtje of telefoontje beantwoorden ze op de afgesproken datum, of eerder. Hier kunnen veel bedrijven nog van leren!”

  Gilroy uit Almere

  “Nette mensen en er wordt netjes gewerkt en er wordt snel geleverd. In één woord een goed bedrijf.”

  Maarten uit Amersfoort

  “Alles is zeer snel geregeld, binnen 14 dagen waren de panelen geplaatst. Ik ben zeer tevreden. Laat de zon maar gaan schijnen!”

  Ferdi uit Tilburg

  About Post Author