Subsidie voor zonnepanelen in 2017 

Subsidie voor zonnepanelen in 2017 

Subsidie voor zonnepanelen in 2017 voor particulieren? Helaas is het ook in 2017 niet mogelijk om landelijk subsidie aan te vragen voor het aanschaffen van zonnepanelen. Dit betekent echter niet dat er geen subsidieregeling voor zonnepanelen is in Nederland. Deze zijn namelijk lokaal geregeld en verschillen dus per gemeente. Het is dus afhankelijk van uw woonplaats welke subsidiemogelijkheden voor zonnepanelen er beschikbaar zijn voor u. Via de website van de energiesubsidiewijzer kunt u bekijken welke subsidieregelingen er zijn in uw gemeente. In een vrijblijvend gesprek helpen wij u graag met het overzichtelijk maken van de regelingen qua subsidie voor zonnepanelen in 2017 voor particulieren.

Subsidie voor zonnepanelen in 2017 voor particulieren door btw-teruggave

Subsidie voor zonnepanelen in 2017 voor particulieren mag dan landelijk niet mogelijk zijn, dit betekent echter niet dat er geen andere voordelige aanschafregelingen zijn. Eén daarvan is de optie om de btw van de aanschafskosten voor zonnepanelen terug te vragen. Meer informatie hierover is op te vragen via de Centrale BTW Teruggave. De bedragen die worden teruggegeven kunnen erg variëren. Deze teruggave kan gezien worden als een soort indirecte subsidie voor zonnepanelen in 2017 voor particulieren.

Hoe u ook aan uw zonnepanelen mag komen, wanneer u voor De SolarStudio kiest, dan zitten daar verschillende voordelen aan. Allereerst bent u hartstikke duurzaam en investeert u in iets wat niet alleen voordelig is voor uzelf, maar ook voor de mensen om u heen. Het plaatsen van zonnepanelen levert natuurlijk ook een heleboel op, maar dit kan per huishouden verschillen.

Zonder subsidie voor zonnepanelen in 2017 voor particulieren toch voordelig?

De SolarStudio wil echter de aanschaf van zonnepanelen zelfs zonder subsidie voor zonnepanelen in 2017 voor particulieren zo voordelig mogelijk maken. Dit doen wij door u ons unieke betaalconcept aan te bieden, waarbij er geen investering noodzakelijk is van uw kant. Daarbij is het bij de SolarStudio ook mogelijk om zonnepanelen te huren of leasen. In een vrijblijvend gesprek lichten wij u graag alle mogelijkheden toe. Vul dus ons contactformulier in of bel ons op 036-7601018.

Uw naam *

Uw plaatsnaam *

Uw telefoonnummer*

Uw mobiele nummer

Opmerkingen

*Velden met een '*' zijn verplicht.

About Post Author