Beoordelingen

Reviews

De SolarStudio krijgt van meer dan 700 klanten gemiddeld een 9,1 en 99% beveelt de SolarStudio aan bij anderen. Daar zijn we best trots op! Betrouwbaar, werkt snel en komt na wat wordt beloofd – Dat is hoe onze klanten de SolarStudio ervaren. Lees hier de laatste reacties. Meer reviews staan op klantenvertellen.nl.

Goede communicatie en service

Duidelijke uitleg Monteurs hebben netjes gewerkt.
- Zoetermeer

Vriendelijk & Snel

Montage is erg goed gegaan. Vriendelijk personeel en erg duidelijk in de afspraken. Al met al TOP!!
- Ens

Top bedrijf

Wij hebben de adviseur op bezoek gehad. Goed uitgelegd en alles was duidelijk. Handtekening was gezet en alles ging eigenlijk vrij snel en professioneel.
- Beuningen

Slechte communicatie en slechte service

In september 2020 zijn er bij ons zonnepanelen geplaatst. De plaatsing is perfect verlopen. Kundige mannen die weten wat ze doen. Maar wij hebben in december 2020, januari 2021 en nu in december 2021 gehad dat de zonnepanelen een maand lang niet werkten. Dat ze uit stonden. Hier moeten we dan zelf achter komen en als je dan contact opneemt of mailt krijg je geen antwoord of word je niet teruggebeld. De service is waardeloos. Deze week heb ik gebeld en zou ik teruggebeld worden maar in plaats van dat men belt krijg ik een mail met het begin "zoals besproken"( we hebben elkaar niet eens gesproken) met algemene informatie maar niet werkt. Daarnaast is ons een opbrengst belooft die bij lange na niet gehaald wordt. Bij navraag hebben zij hele andere gegevens dan wij van onze energieleverancier hebben gekregen. Er was ons compensatie beloofd als het resultaat niet was behaald. Zodra alles betaald is ben je niet meer interessant De zonnepanelen werken in ieder geval nog steeds niet.
- Obdam

Super!

Erg netjes uitgelegd, geen push! Vakkundig neergelegd. Uitleg super! Zeer tevreden klant.
- Almere

Prima service en kwaliteit geleverd

Door Solar alle zaken goed voor bereid. Tevens ondersteuning, installatie en afhandeling op zeer professionele wijze gedaan.
- Gouderak
735 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Monitorweg 50
1322 BJ Almere

Menu