Beoordelingen

Reviews

De SolarStudio krijgt van meer dan 700 klanten gemiddeld een 9,1 en 99% beveelt de SolarStudio aan bij anderen. Daar zijn we best trots op! Betrouwbaar, werkt snel en komt na wat wordt beloofd – Dat is hoe onze klanten de SolarStudio ervaren. Lees hier de laatste reacties. Meer reviews staan op klantenvertellen.nl.

Mooie zonnepanelen

Goede ervaring gehad. Klantvriendelijk en ze denken mee.
- Den Helder

Communicatie is waardeloos

De Zonnepanelen die hier op het dak liggen halen niet de beloofde/geschatte minimale energieopbrengst (en niet zo'n klein beetje niet nee bij lange na niet, blijven zo'n 900Kw achter) Probeer daar nu al 2 maanden over in contact te komen met de SolarStudio. Elke keer krijg ik iemand van "het callcenter" aan de telefoon die dan beloofd dat ik terug gebeld ga worden door iemand van "de binnendienst". Maar dat terugbellen dat gebeurd dan helaas weer niet. Kom SolarStudio heel even bellen en communiceren, scheelt een hoop ergernis. En als we er samen dan ook nog goed uit kunnen komen ..... Belofte maakt schuld energieopbrengst maar ook de belofte terug te bellen 😉

Reactie van het bedrijf

Belofte maakt zeker schuld 😉 Inmiddels is deze casus in behandeling genomen en zijn wij samen met u op zoek naar een passende oplossing.

- Huizen

Snel, vakkundig, flexibel en goed meedenken met klant

Prima ervaring met de gang van zaken. Heel plezierig contact en goed meedenken met klant. Fijn en professioneel bedrijf.
- Goor

Van informatie tot plaatsing alles soepel gegaan.

Duidelijk vooraf. Plaatsing geweldig, niet volgens vooraf besproken plan maar monteurs zagen manier waardoor kabel naar meterkast onzichtbaar is weggewerkt. Superschoon en veilig gewerkt. Er blijft niets achter, zelfs plastic van kabels strippen wordt meegenomen.
- Spijkenisse

Goede communicatie en service

Duidelijke uitleg Monteurs hebben netjes gewerkt.
- Zoetermeer

Vriendelijk & Snel

Montage is erg goed gegaan. Vriendelijk personeel en erg duidelijk in de afspraken. Al met al TOP!!
- Ens
739 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Monitorweg 50
1322 BJ Almere

Menu