Beoordelingen

Reviews

De SolarStudio krijgt van meer dan 700 klanten gemiddeld een 9,1 en 99% beveelt de SolarStudio aan bij anderen. Daar zijn we best trots op! Betrouwbaar, werkt snel en komt na wat wordt beloofd – Dat is hoe onze klanten de SolarStudio ervaren. Lees hier de laatste reacties. Meer reviews staan op klantenvertellen.nl.

Niet doen hier

Monteur komen vaak niet
- Hoofddorp

Perfect geregeld en tot in de puntjes verzorgt!

Het gehele traject (van advies tot aan installatie) was tot in de puntjes verzorgd en perfect geregeld. Het proces is erg goed doorgedacht en geoptimaliseerd. Overal is aan gedacht en er waren dan ook geen verrassingen achteraf. Kwaliteit van de geleverde panelen is uitstekend wat ook terug te zien is in de opbrengst (tot dusverre). De installatie is vlot en netjes verlopen. Van zorgvuldige plaatsing van de panelen tot de route van de (buien) bekabeling aan toe. Complimenten!
- Delft

De SolarStudio maakt het waar!

Wat een professioneel en fijn bedrijf is de SolarStudio. Wij zijn vrij lang bezig geweest om de juiste partij te vinden voor zonnepanelen, wij hadden zelfs een hele excel lijst omdat er zoveel aanbieders zijn die van alles beloven. De SolarStudio maakt het waar, tot 2 x toe kwamen ze langs om in Jip en Janneke taal uitleg te geven over de werking van de panelen en als 1 van de weinige hebben zij een eigen voorraad waardoor wij geen maanden hoefden te wachten. Het contact is goed, snel en persoonlijk. Problemen worden opgelost, ze zijn misschien niet de allergoedkoopste partij maar wel de beste op elk vlak, vooral als je kijkt naar opbrengst en garantie. Wij zijn blij!
- Nieuwegein

Zeer tevreden

Fijn gesprek met Chantal gehad. De panelen netjes geinstaleerd. Ik ben erg tevreden.
- Purmerend

Super

Ja alles snel en netjes geregeld !!
- den Bommel

Goed

Goed kan altijd beter,ben er namelijk achter gekomen dat ik een lamp in de garage helaas niet meer kan zetten.
- Limbricht
748 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Monitorweg 50
1322 BJ Almere

Menu