Beoordelingen

Reviews

De SolarStudio krijgt van meer dan 700 klanten gemiddeld een 9,1 en 99% beveelt de SolarStudio aan bij anderen. Daar zijn we best trots op! Betrouwbaar, werkt snel en komt na wat wordt beloofd – Dat is hoe onze klanten de SolarStudio ervaren. Lees hier de laatste reacties. Meer reviews staan op klantenvertellen.nl.

Goed maar matige nazorg

De panelen doen het goed, maar de installatie en inwerken inde software was helaas niet zoals ik het graag gezien had. De panelen op het platte dak zijn verzwaard met grind. Dit is een risico voor lekkage op ons EPDM dak. Er hoeft (zelfs bij installatie) maar 1 iemand op een steentje te staan of onder de voet van de zonnepanelen te landen en je hebt een probleem. Bij het navragen wordt aangegeven dat dit 'voldoet aan de montage eisen'. We hebben micro-omvormers zodat de panelen los kunnen functioneren, maar juist daarom wil ik weten welk paneel eventueel minder oplevert, zodat het opgelost kan worden. Na de installatie moest er tot 3 maal gevraagd worden om de panelen goed te zetten in de software. Dit werd redelijk chagrijnig uiteindelijk gedaan, maar prettig was de ervaring niet. Door het risico op lekkage en het ontbreken van meedenken over een oplossing kan ik het niet aanbevelen. Net jammer, want verder een goede ervaring.
- Middelburg

Vanaf april al zonnepanelen op dak nu nog niet gereed

Vanaf april al zonnepanelen op dak nu nog niet werkend . Moet wel alles vooraf betalen. Afspraak maken niet mogelijk Zeer zeer slecht bedrijf

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Deijkers, Wij vinden het vervelend dat u de aanschaf als negatief ervaart. Wel willen we graag een juist beeld van de situatie schetsen. Uw systeem is geheel opgeleverd en werkend echter wilt u niet het gehele bedrag betalen omdat u eerst wilt kijken of over 1 jaar de panelen nog goed functioneren. Op 9 september zijn de panelen geplaatst (dus niet april) Alles vooraf betalen is niet kloppend. Uw onvrede dat panelen later geplaatst zijn heeft te maken dat de netwerkbeheerder op zich liet wachten voordat ze de meterkast naar een 3fase konden aanpassen. Helaas hebben wij daar geen invloed op. Na de aanpassing zijn wij drie dagen later gekomen om alles werkend aan te sluiten. Uiteraard staan wij graag open voor een gesprek met u om de onvrede wellicht weg te kunnen halen.

- Zevenbergen

Positief

Vanaf het eerste tot het laatse contact zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geïnformeerd.
- Ridderkerk

Goede service

Alles volgens afspraak, geen halen en ogen. Installatie uitmuntend, net personeel en super afwerking van alles
- Hillegom

Snel en goed geïnstalleerd

In 4 uurtjes geïnstalleerd alles netjes opgeruimd en vriendelijk nu hopen dat de zonnepanelen veel opleveren
- Schijndel

Geweldige ervaring met SolarStudio!

Na lang onderzoek en vergelijking van verschillende zonne-energiebedrijven, koos ik uiteindelijk voor SolarStudio om mijn huis van zonnepanelen te voorzien, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Vanaf het allereerste contact was de klantenservice van SolarStudio uitstekend. Het team was uiterst professioneel, vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen en de verwachte besparingen op mijn energierekening. De installatie van de zonnepanelen was een goede ervaring. Het installatieteam arriveerde op tijd en werkte met grote vaardigheid. Ze waren beleefd en goed in de communicatie bij het plaatsen van de panelen op het dak. Het hele proces werd in één dag afgerond, wat ik zeer indrukwekkend vond.
- Zoetermeer
760 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Lange Dreef 8
4131 NH Vianen