Beoordelingen

Reviews

De SolarStudio krijgt van meer dan 700 klanten gemiddeld een 9,1 en 99% beveelt de SolarStudio aan bij anderen. Daar zijn we best trots op! Betrouwbaar, werkt snel en komt na wat wordt beloofd – Dat is hoe onze klanten de SolarStudio ervaren. Lees hier de laatste reacties. Meer reviews staan op klantenvertellen.nl.

Snelle service en vriendelijk personeel

Na overleg met mijn partner besloten om voor de SolarStudio te gaan. Onze adviseur was erg vriendelijk en heeft alles duidelijk uitgelegd. De inspectie kwam al vrij vlot, 3 dagen nadat onze adviseur bij ons is geweest. Inmiddels liggen onze zonnepanelen er keurig bij, deze zijn 2,5 week nadat de adviseur is geweest geplaatst. Dit bedrijf is een echte aanrader. Snel, professioneel en zeer klantvriendelijk.
- Deurne

Super professioneel

De voorlichting liet wat te wensen over, had allemaal wat duidelijker gekund maar verder een prima ervaring. De monteurs waren heel kundig en legden alle heel precies uit.
- VEENOORD

Super

Vriendelijke mensen, duidelijk, meteen een antwoord klaar!
- Boxmeer

Compleet pakket

Positieve ervaring opgedaan met De SolarStudio, levering vanaf eerste gesprek in een maand verwezenlijkt, alles duidelijk geinformeerd. Afspraken allen nagekomen, montage netjes en vlot uitgevoerd. Ook de nazorg is goed geregeld door middel van telefonisch contact.
- Rucphen

Mensen werkten erg netjes en vlot

De mensen die bij ons de montage hebben gedaan werkten netjes en vlot. Dachten ook met je mee.
- Harderwijk

Gewoon doen wat ze beloven

Netjes de afspraak nagekomen. Keurig alles aangelegd volgens afspraak.
- Moordrecht

Vakkundig en professioneel

Wij hebben de contacten met Solar Studio als bijzonder prettig ervaren. Veel vakkennis en de uitleg/installeren is zeer netjes verlopen.
- Apeldoorn

Plaatsing in een dag, netjes snel en vriendelijk.

Medewerkers arriveerden om 9.00 u, zijn direct aan het werk gegaan. Ondanks hozende regen doorgewerkt en rond 15.30 u vertrokken en alles netjes weer opgeruimd. Complimenten.
- Kamphuis

Duidelijk en goede service

Alles is duidelijk uitgelegd, bij het eerste gesprek, wat er moest gebeuren vooraf, aan de telefoon bij vragen en bij de installatie. Sommige afspraken maken duurde wat lang maar alles is goed opgelost. We zijn blij dat we gekozen hebben voor de Solar Studio
- Tilburg

Geen klachten alles super verlopen

Alles is goed verlopen vriendelijk en netjes
- Alphen aan den Rijn
725 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Monitorweg 50
1322 BJ Almere

Menu