Beoordelingen

Reviews

De SolarStudio krijgt van meer dan 700 klanten gemiddeld een 9,1 en 99% beveelt de SolarStudio aan bij anderen. Daar zijn we best trots op! Betrouwbaar, werkt snel en komt na wat wordt beloofd – Dat is hoe onze klanten de SolarStudio ervaren. Lees hier de laatste reacties. Meer reviews staan op klantenvertellen.nl.

Snel en goed geïnstalleerd

In 4 uurtjes geïnstalleerd alles netjes opgeruimd en vriendelijk nu hopen dat de zonnepanelen veel opleveren
- Schijndel

Geweldige ervaring met SolarStudio!

Na lang onderzoek en vergelijking van verschillende zonne-energiebedrijven, koos ik uiteindelijk voor SolarStudio om mijn huis van zonnepanelen te voorzien, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Vanaf het allereerste contact was de klantenservice van SolarStudio uitstekend. Het team was uiterst professioneel, vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen en de verwachte besparingen op mijn energierekening. De installatie van de zonnepanelen was een goede ervaring. Het installatieteam arriveerde op tijd en werkte met grote vaardigheid. Ze waren beleefd en goed in de communicatie bij het plaatsen van de panelen op het dak. Het hele proces werd in één dag afgerond, wat ik zeer indrukwekkend vond.
- Zoetermeer

Prima tot nu toe alles zoals afgesproken

Grootse pluspunt is de installatie ! Geweldig team netjes, beleeft ,en kennis van zaken! werken perfect samen ,beantwoorden al je vragen . ruimen alles op , werken veilig. verdienen echt een pluim!
- Almere buiten

Goede service en goed meegedacht.

Na de overeenkomst Helaas door omstandigheden even moeten wachten op de installatie, maar nu zeer tevreden. De (nieuwe) installateurs hebben netjes gewerkt en goed meegedacht over de installatie. Door de indeling op het dak iets te wijzigen, zou dit de opbrengst bevorderen. Na de installatie was er een grondige check en is er nog een laatste aanpassing gedaan. Ook de nieuwe driefase meterkast is netjes geïnstalleerd en de leidingen netjes aangelegd.
- Vermeulen

Vaklui op en top

Zeer professioneel, van begin tot het eind. De monteurs werkten 's avonds en zelfs zondag om de gemaakte deadline voor plaatsing te halen. Uitstekende vaklui! In no time hadden we 23 panelen, terwijl plaatsing zeker niet eenvoudig was.
- Assen

Monteur komt niet

De zonnepanelen zijn snel en goed gelegd . Er ontbreekt 1 kabel waar we nu vanaf 14-12-2022 op wachten . Vandaag 21-04-2023 zou er weer een monteur komen . Weer niet . Halen nu ook het reclamebord uit de tuin . Lang genoeg reclame gemaakt . Jammer dat ze de afspraken niet nakomen.
- Genemuiden
756 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Monitorweg 50
1322 BJ Almere

Menu