Beoordelingen

Reviews

De SolarStudio krijgt van meer dan 700 klanten gemiddeld een 9,1 en 99% beveelt de SolarStudio aan bij anderen. Daar zijn we best trots op! Betrouwbaar, werkt snel en komt na wat wordt beloofd – Dat is hoe onze klanten de SolarStudio ervaren. Lees hier de laatste reacties. Meer reviews staan op klantenvertellen.nl.

Super!

Erg netjes uitgelegd, geen push! Vakkundig neergelegd. Uitleg super! Zeer tevreden klant.
- Almere

Prima service en kwaliteit geleverd

Door Solar alle zaken goed voor bereid. Tevens ondersteuning, installatie en afhandeling op zeer professionele wijze gedaan.
- Gouderak

Zonnepanelen zoals het hoort

In eerste instantie terughoudend naar de 'gratis' zonnepanelen maar tegelijkertijd nieuwsgierig. Vooral de kwaliteit van de panelen (met 30 jaar fabrieksgarantie en 30 jaar! Vermogensgarantie), maar ook het financiele gedeelte heeft mij echter overtuigd. Mijn netto-energielasten zijn iets lager terwijl ik geen cent hoef in te leggen. Dat lijkt ongelofelijk maar is echt waar!
- IJsselstein

Top!

Al een jaar liggen hier de panelen op het dak. Goede panelen, uitstekende kwaliteit. Geen gekitte rotzooi, maar pure duitse degelijkheid. De solarstudio werkt op basis van een groene lening. Deze streep je helemaal weg in verhouding met je energiekosten. De rente van deze duurzaamheidslening mag je opgeven bij de inkomstenbelasting. Al met al een hele slimme investering om gelijk te profiteren!
- Wateringen

Goeie uitleg door prettige mensen en netjes gemonteerd

Heel snel geregeld. Goeie uitleg Goeie voorbereiding Hele snelle montage Goeie en vriendelijke uitleg van de app
- Rijswijk (gld)

van a tot z prima geregeld

met michael 3 afspraken gehad hoe alles gaat en werkt en over de kosten en zo, is allemaal prima verlopen. plaatsing panelen heel goed gegaan. zijn zeer tevreden!
- krommenie

Snelle service en vriendelijk personeel

Na overleg met mijn partner besloten om voor de SolarStudio te gaan. Onze adviseur was erg vriendelijk en heeft alles duidelijk uitgelegd. De inspectie kwam al vrij vlot, 3 dagen nadat onze adviseur bij ons is geweest. Inmiddels liggen onze zonnepanelen er keurig bij, deze zijn 2,5 week nadat de adviseur is geweest geplaatst. Dit bedrijf is een echte aanrader. Snel, professioneel en zeer klantvriendelijk.
- Deurne

Super professioneel

De voorlichting liet wat te wensen over, had allemaal wat duidelijker gekund maar verder een prima ervaring. De monteurs waren heel kundig en legden alle heel precies uit.
- VEENOORD

Super

Vriendelijke mensen, duidelijk, meteen een antwoord klaar!
- Boxmeer

Compleet pakket

Positieve ervaring opgedaan met De SolarStudio, levering vanaf eerste gesprek in een maand verwezenlijkt, alles duidelijk geinformeerd. Afspraken allen nagekomen, montage netjes en vlot uitgevoerd. Ook de nazorg is goed geregeld door middel van telefonisch contact.
- Rucphen
731 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Monitorweg 50
1322 BJ Almere

Menu