De voordelen van zonnepanelen

De grootste voordelen van zonnepanelen op een rij

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren razend populair geworden. Logisch, zonnepanelen hebben een aantal grote voordelen. Hierbij kan je denken aan: Groene energie, het besparen van geld en het verhogen van de waarde van je woning. De voordelen stapelen zich op. Wellicht ben je aan het overwegen om zonnepanelen aan te schaffen. Dan is een overzicht van alle voordelen wel zo handig. Wij zetten ze voor je op een rij.

Opwekken groene energie

Een van de grootste voordelen is het opwekken van groene energie. Het klimaat en onze impact als mensen daarop wordt een steeds belangrijker onderwerp. Door zelf energie op te wekken door middel van zonnepanelen dragen we bij aan het verbeteren van het klimaat. Doordat zonnepanelen zonlicht omzetten naar elektriciteit beperken we de CO2 uitstoot, wat gunstig is voor het klimaat. Gemiddeld bespaar je 60kg per m2 aan zonnepanelen per jaar. Dit heeft, zeker door de toename van zonnepanelen op woningen, een positief effect op het verminderen van ons CO2 gebruik.

Geld besparen met zonnepanelen

Door de toenemende populariteit en de steeds verder ontwikkelende technologie, krijgen zonnepanelen een steeds hoger rendement. Een groot voordeel wanneer je zonnepanelen wil aanschaffen. Door het zelf opwekken van je energie, waarbij in de meeste gevallen ook teruggeleverd wordt, kan je flink besparen op je energierekening. Daarbij geeft de overheid ook bepaalde voordelen aan mensen die zonnepanelen aanschaffen. Toch is het in sommige gevallen nog een flinke investering. Als je de zonnepanelen niet ineens kan of wil betalen, kan je ook kiezen voor het unieke concept: Zonnepanelen zonder eigen investering

Verhoog de waarde van je woning met zonnepanelen

Sinds de komst van het energielabel zijn zonnepanelen van grote toegevoegde waarde voor je woning. De vraag naar woningen, en vooral duurzame woningen, stijgt. Door zonnepanelen op je dak te plaatsen, maak je jouw woning zeer aantrekkelijk en kan de waarde ervan stijgen.

Verschillende soorten zonnepanelen

Door de toenemende populariteit zijn er ook steeds meer verschillende merken zonnepanelen. De specificaties en kwaliteit hiervan loopt ontzettend uiteen. Laat je daarom goed informeren over welk soort zonnepaneel je aanschaft. Bij de SolarStudio bieden we de best geteste zonnepanelen op de markt aan, namelijk zonnepanelen van DSE (Deutsche Solar Exclusiv).

De voordelen van onze zonnepanelen:

  • Zonnepanelen leveren duurzame energie
  • Zonnepanelen werken ook als het bewolkt is
  • De best geteste panelen voor jouw woning
  • De zonnepanelen zijn op praktisch elk plat of schuin dak te plaatsen
  • De zonnepanelen worden in één dag geïnstalleerd door onze zonnepanelen installateurs
  • Zonnepanelen kunnen zorgen voor waardestijging van je woning
  • Geen eigen spaargeld nodig als je kiest voor zonnepanelen zonder investering
  • 30 jaar garantie

Vragen of interesse in zonnepanelen?

Bent je geïnteresseerd om zonnepanelen te kopen of zonnepanelen te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel onze vestiging in Almere op 036-7601018. Onze adviseur komt dan graag kosteloos bij je langs om je de mogelijkheden uit te leggen en voor jouw persoonlijke situatie de opbrengst van zonnepanelen te berekenen. Wij verstrekken geen advies over de precieze financiering die je kan aangaan voor de aanschaf van de zonnepanelen, maar we kunnen je tijdens het gesprek wel op basis van indicatieve cijfers laten zien wat een gespreide betaling van zonnepanelen voor jou zou kunnen betekenen. Voor advies over een specifieke financiering die bij jou past, brengen wij je vervolgens graag in contact met een kredietadviseur.

Wij weten dat de voordelen van zonnepanelen zeer groot kunnen zijn en helpen je graag verder gedurende dit hele project.

Onze projecten

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Lange Dreef 8
4131 NH Vianen