Thuisbatterij

Haal meer uit jouw zonnepanelen met een thuisbatterij

Bij de Solar Studio begrijpen we dat zonnepanelen een slimme investering zijn. Maar wist je dat je slechts ongeveer 30% van de stroom die je opwekt daadwerkelijk gebruikt? De rest wordt terug geleverd aan het net, waarvan de vergoeding jaarlijks kan dalen. Hier komt de thuisbatterij in beeld, en wij zijn er om je te helpen deze slimme oplossing te ontdekken.

Wat is een thuisbatterij?

Een thuisbatterij is de ultieme toevoeging voor jouw zonnepanelen. Het stelt je in staat om de overtollige energie die jouw zonnepanelen opwekken op te slaan, zodat je deze later kunt gebruiken. Deze krachtige thuisaccu’s kunnen tot wel 80% van de ongebruikte energie vasthouden. Door deze opgeslagen energie te benutten, optimaliseer je het gebruik van jouw zonnepanelen en bespaar je op jouw energierekening.

Hoe voordelig is zonne-energie voor jou?

Wij komen kosteloos bij je langs

Vrijblijvende kostenberekening

Zonnepanelen zonder investering

Offerte aanvragen

De voordelen van een thuisbatterij:

Optimaal gebruik van zonne-energie

Een thuisbatterij stelt je in staat om de overtollige energie die jouw zonnepanelen opwekken op te slaan. Dit kan wel oplopen tot 80% efficiënter gebruik! Hierdoor benut je jouw zonnepanelen optimaal, zonder verspilling.

Kostenbesparing op jouw energierekening

Door de opgeslagen energie te benutten, verlaag je jouw afhankelijkheid van het energienet, wat resulteert in lagere elektriciteitskosten.

Onafhankelijkheid van het net

Een thuisbatterij fungeert als back-up tijdens stroomstoringen en stelt je in staat om jouw eigen opgewekte stroom te gebruiken, zelfs wanneer de zon niet schijnt of tijdens de avonduren en ’s nachts.

Milieuvriendelijkheid

Thuisbatterijen dragen bij aan een groenere levensstijl door de vraag naar fossiele brandstoffen te verminderen en de CO2-uitstoot te verminderen.

Thuisbatterij opslag

Met een thuisbatterij kun je volledig onafhankelijk worden van het energienet. Deze batterij fungeert niet alleen als back-up tijdens stroomstoringen, maar ook wanneer de zon niet schijnt, in de avonduren en ’s nachts. Het gebruik van een thuisbatterij verlaagt ook je stroomkosten omdat je minder elektriciteit van het net hoeft te halen. Zonder een thuisaccu gebruik je namelijk slechts 30% van de stroom die je zelf opwekt, de rest wordt terug geleverd aan het net. Kortom, zelfs op dagen zonder zon kun je met een thuisbatterij nog steeds profiteren van jouw eigen opgewekte elektriciteit.

Kosten van een thuisbatterij

We begrijpen dat thuisbatterijen een flinke investering kunnen zijn. Echter, op de lange termijn zullen thuisaccu’s aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Bij de Solar Studio bieden we financieringsmogelijkheden aan die vergelijkbaar zijn met die van onze zonnepanelen. Zodat je de voordelen van een thuisbatterij zonder investeringen met je eigen geld kunt ervaren. Bovendien werken we samen met jou om het juiste type thuisbatterij te vinden dat het beste past bij jouw situatie. Een thuisbatterij is een waardevolle aanvulling op jouw zonnepanelen en een slimme investering voor gezinnen zoals die van jou. Heb je ook interesse in zonnepanelen? We bieden nu ook een compleet pakket aan in combinatie met thuisbatterijen!

Wil je meer weten over hoe een thuisbatterij jou kan helpen om meer uit jouw zonnepanelen te halen en kosten te besparen? Neem vandaag nog contact op met de Solar Studio voor een gratis consult en ontdek de mogelijkheden die we bieden om jouw energie-efficiëntie te verbeteren.

Onze projecten

Vragen of interesse in zonnepanelen? Neem contact op!

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Lange Dreef 8
4131 NH Vianen