Betaalconcept

Geen extra
investering
Best geteste
panelen
Geen hak- en
breekwerk
Binnen 1 dag
geïnstalleerd

Uniek concept

Bij de SolarStudio kan je, naast betaling ineens, ook kiezen voor het unieke concept: zonnepanelen zonder investering.

Geen investering, wat bedoelen we hiermee?

Het grote voordeel van dit unieke concept is dat het maandbedrag dat je voor aflossing van de zonnepanelen betaalt, doorgaans even hoog is als het maandbedrag dat je nu aan je energieleverancier betaalt. Je hebt in dat geval dus zonnepanelen zonder extra maandelijkse lasten (Het exacte bedrag is afhankelijk van je persoonlijke mogelijkheden).
Nog een voordeel: vanaf nu ben je zeker van een vast maandbedrag, terwijl je dat bij de lasten van je energiemaatschappij niet bent. Het verleden wijst immers uit dat energieprijzen jaarlijks kunnen stijgen. Met een zonnesysteem van de SolarStudio heb je hier geen last meer van!
En nadat je de zonnepanelen hebt afbetaald, heb je voortaan geen kosten meer voor het gebruik van energie.*

Aftrekbaar van de belasting

Ook prettig: de Belastingdienst betaalt mee aan jouw zonnepanelen, omdat kosten voor woningverbetering aftrekbaar zijn van de belasting. 

Onze adviseur legt graag uit welk voordeel zonnepanelen zonder investering voor jou heeft. Bel 036 – 7601018 voor een gratis, vrijblijvende afspraak

*Uiteraard zijn de financieringsmogelijkheden bij een kredietverstrekker en de exacte maandelijkse bedragen voor aflossing en rente afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Daarover verstrekt De SolarStudio geen advies. Wel wijzen we je voor advies graag door naar de financieringsmaatschappij. Zij hebben een vergunning van de AFM. Zij kunnen je verder helpen bij het aangaan van de financiering voor je zonnepanelen.

*Zonnepanelen leveren besparing op van energiekosten. Het is echter wel zo dat de opbrengsten van de energiebesparing wisselend kunnen zijn, maar de betaling van de financiering is een vaste verplichting gedurende de looptijd. Dit betekent dat de kosten voor de financiering in ieder geval moeten worden betaald..

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Lange Dreef 8
4131 NH Vianen