Betaalconcept

Betaalconcept-300x244Bij de SolarStudio kunt u naast betaling uit eigen financiële middelen ook kiezen voor het betaalconcept van de SolarStudio: zonnepanelen zonder investering.

Geen investering

Het grote voordeel van dit betaalconcept is dat het maandbedrag dat u voor aflossing betaald doorgaans even hoog is als het maandbedrag dat u nu aan uw energieleverancier betaalt, u heeft dus zonnepanelen zonder extra investering (Het exacte bedrag is afhankelijk van uw persoonlijke mogelijkheden).
Nog een voordeel: vanaf nu bent u zeker van een vast maandbedrag, terwijl u dat bij de lasten van uw energiemaatschappij niet bent. Het verleden wijst immers uit dat energieprijzen jaarlijks kunnen stijgen. Met een zonnesysteem van de SolarStudio heeft u hier geen last meer van!
En nadat u de zonnepanelen heeft afbetaald, heeft u voortaan geen kosten meer voor het gebruik van energie.

Aftrekbaar van de belasting

Ook prettig: de belastingdienst betaalt mee aan uw zonnepanelen, omdat kosten voor woningverbetering aftrekbaar zijn van de belasting. Zonnepanelen zijn dus BTW aftrekbaar!

Onze adviseur legt u graag uit welk voordelen zonnepanelen zonder investering voor u heeft. Bel 036 – 7601018 voor een gratis, vrijblijvende afspraak.

  Uw naam *

  Uw plaatsnaam*

  Uw telefoonnummer*

  Wat is uw e-mailadres?*

  Uw mobiele nummer

  Opmerkingen

  *Velden met een '*' zijn verplicht.

  About Post Author