Solar Specialist

Zonnepanelen laten plaatsen door een solar specialist is iets wat in Nederland steeds vaker wordt gedaan. Zonne-energie wordt steeds meer gewaardeerd door Nederlandse huishoudens, en daar is de SolarStudio, jouw solar specialist, het volkomen mee eens. Ben je op zoek naar een solar specialist, die je volledig van dienst kan zijn wat betreft het plaatsen van zonnepanelen voor je woning? Maak dan kennis met de SolarStudio; jouw solar specialist!

Solar specialist bij de SolarStudio

Zonnepanelen laten plaatsen is niet een keuze die je iedere dag maakt. Wij begrijpen dan ook heel goed dat er vragen kunnen zijn over de zonnepanelen en de werkwijze van jouw solar specialist. Hoe lang gaan de zonnepanelen mee? Welke kosten zitten er aan verbonden? Hoe lang duurt het voordat de zonnepanelen geplaatst zijn? Onze solar specialist komt graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat je goed geïnformeerd kan worden over de zonnepanelen en onze werkwijze.

Wanneer je er na het adviesgesprek voor kiest om zonnepanelen te laten plaatsen door de SolarStudio, komen daar een aantal voordelen bij kijken. Zo wordt er door ons alleen gebruik gemaakt van de best geteste zonnepanelen, en heb je 30 jaar volledige opbrengstgarantie op de zonnepanelen die worden geplaatst. Er is bij de SolarStudio geen sprake van een extra investering! Daarnaast ben je altijd gegarandeerd van duurzame energie en zal de waarde van je woning stijgen door de zonnepanelen van hoge kwaliteit.

De SolarStudio is jouw solar specialist

Zonne-energie is duurzaam, gratis en onbeperkt. Met de zonnepanelen die geplaatst worden door onze experts ben je gegarandeerd van deze drie eigenschappen. De SolarStudio is je graag van dienst wat betreft het plaatsen van zonnepanelen. Wij denken graag met je mee over hoe voordelig het plaatsen van zonnepanelen voor jou kan zijn. Heb je interesse of vragen over onze werkwijze? Bel dan naar 036 – 76 010 18 of vul het contactformulier op onze website in.

Onze projecten

Niets gevonden.

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Lange Dreef 8
4131 NH Vianen