Besparing

Geen extra
investering
Best geteste
panelen
Geen hak- en
breekwerk
Binnen 1 dag
geïnstalleerd

Zonnepanelen zonder investering

Is financiering uit eigen middelen in één keer niet mogelijk? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor zonnepanelen zonder investering! Zo kan ook jij profiteren van de kracht van de zon. Bij zonnepanelen zonder investering, betaal je een vast maandbedrag zonder verrassing. En nadat je de zonnepanelen hebt afbetaald, betaal je voortaan niet meer voor het gebruik van energie*. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak, wij leggen graag uit hoe zonnepanelen zonder investering werkt: 036 – 7601018.

*Uiteraard zijn de financieringsmogelijkheden bij een kredietverstrekker en de exacte maandelijkse bedragen voor aflossing en rente afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Daarover verstrekt De SolarStudio geen advies. Wel wijzen we je voor advies graag door naar de financieringsmaatschappij. Zij hebben een vergunning van de AFM. Zij kunnen je verder helpen bij het aangaan van de financiering voor je zonnepanelen.

*Zonnepanelen leveren besparing op van energiekosten. Het is echter wel zo dat de opbrengsten van de energiebesparing wisselend kunnen zijn, maar de betaling van de financiering is een vaste verplichting gedurende de looptijd. Dit betekent dat de kosten voor de financiering in ieder geval moeten worden betaald..

BTW teruggave

Door een uitspraak van het Europese Hof is het mogelijk om de btw op zonnepanelen terug te vragen. Deze regeling heeft enorme voordelen die je als nieuwe eigenaar van een zonnepaneleninstallatie niet wilt mislopen. De teruggave kan al snel tussen de € 2.000,- en € 3.000,- bedragen. 

Om het traject voor het terugkrijgen van de btw voor jou eenvoudig te maken, werkt de SolarStudio samen met de Centrale BTW Teruggave. Dit is een advieskantoor met ruime ervaring op btw-gebied. Dit kantoor regelt de hele aanvraag voor je, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Om in aanmerking te komen voor de regeling moet je in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • je bent op dit moment als particulier bekend bij de Belastingdienst;
  • de zonnepanelen zijn aangesloten op het lichtnet;
  • de zonnepanelen zijn op jouw naam aangeschaft;
  • de installatie van de panelen heeft na 20 juni 2013 plaatsgevonden.

Meerwaarde woning

Naast de besparing op de energiekosten, kan de aanschaf van een zonne-systeem ook de waarde van je huis vermeerderen. Bij verkoop van je woning verkoop je dan immers een huis zònder energierekening. Een zeer aantrekkelijk verkoopargument dat de waarde van je huis ten goede komt en je huis aantrekkelijker maakt voor potentiële kopers. Zonnepanelen zorgen altijd voor een verbetering van één volledige stap in je energielabel.

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Monitorweg 50
1322 BJ Almere

Menu