Besparing

  Besparing-242x300Investeren in zonne-energie is een slimme keuze met tal van voordelen.

  Hoog rendement

  Het levert u dubbel rendement op, want u bespaart niet alleen op uw energiekosten, uw geïnvesteerde geld levert ook nog eens meer op dan wanneer u het op de bank laat staan. .De huidige rente van de bank is ongeveer 1,5%, terwijl met zonnepanelen gemakkelijk een rendement van minimaal 8% wordt gehaald.

  Zonnepanelen zonder investering

  Is financiering uit eigen middelen niet mogelijk? De SolarStudio heeft een zeer aantrekkelijk betaalconcept, waardoor iedereen zonder investering kan profiteren van de kracht van de zon! Daarbij heeft u een vast maandbedrag zonder verrassing. En nadat u de zonnepanelen heeft afbetaald, betaalt u voortaan niet meer voor het gebruik van energie. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak, wij leggen u graag uit hoe zonnepanelen zonder investering werkt: 036 – 7601018.

  BTW-Teruggave

  Door een uitspraak van het Europese hof is het mogelijk om de btw op zonnepanelen terug te vragen. Deze regeling heeft enorme voordelen die u als nieuwe eigenaar van een zonnepaneleninstallatie niet wilt mislopen. De teruggave kan al snel tussen de € 1.000,- en € 1.600,- bedragen. U bent volledig vrij dit bedrag te besteden zoals u dit wilt. U kunt het gebruiken voor de aanschaf van de zonnepanelen, maar u kunt het ook een andere bestemming geven, bijvoorbeeld voor uw vakantie.
  Omdat het traject voor het terugkrijgen van de btw voor u eenvoudig te maken, werkt de SolarStudio samen met de Centrale BTW Teruggave, een advieskantoor met ruime ervaring op btw-gebied. Dit kantoor regelt de hele aanvraag voor u, zodat u hier geen omkijken naar heeft. U kunt de Centrale BTW Teruggave bereiken op telefoonnummer 085-4866900 of per e-mail: info@btw-zonnepanelen.nl

  Om in aanmerking te komen voor de regeling moet u in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • u bent op dit moment als particulier bekent bij de Belastingdienst;
  • de zonnepanelen zijn aangesloten op het lichtnet;
  • de zonnepanelen zijn op uw naam aangeschaft;
  • de installatie van de panelen heeft na 20 juni 2013 plaatsgevonden.

  Meerwaarde woning

  De aanschaf van een zonne-systeem loont altijd de moeite. Ook als u besluit te verhuizen nog voor de terugverdientijd van uw zonnepanelen is bereikt. U verkoopt dan immers een huis zònder energierekening. Een zeer aantrekkelijk verkoopargument dat de waarde van uw huis doet stijgen en uw huis aantrekkelijk maakt voor potentiële kopers. Op die manier verdient u uw investering diret terug.

   Uw naam *

   Uw plaatsnaam*

   Uw telefoonnummer*

   Wat is uw e-mailadres?*

   Uw mobiele nummer

   Hoe bent u bij ons terecht gekomen?*

   Opmerkingen

   *Velden met een '*' zijn verplicht.

   About Post Author