Werkwijze

Geen extra
investering
Best geteste
panelen
Geen hak- en
breekwerk
Binnen 1 dag
geïnstalleerd

Wie kiest voor zonnepanelen heeft ongetwijfeld een hoop vragen, het is tenslotte geen aanschaf die je dagelijks doet. Wat kosten zonnepanelen, hoe werken ze, hoe lang gaan ze mee? De SolarStudio komt graag bij je langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Tijdens dit gesprek nemen wij samen jouw wensen en de mogelijkheden door. Onze adviseur zal kijken naar jouw huidige en verwachte elektriciteitsverbruik, de situatie waar de zonnepanelen geplaatst kunnen worden en de stand van de panelen ten opzichte van de zon.

Betaalconcept

Ook zal onze adviseur de mogelijkheden bespreken om gebruik te maken van een uniek concept: zonnepanelen zonder investering. Zo kun je zonder investering met jouw solarsysteem gaan genieten van de kracht van de zon. Wij maken het voor iedereen mogelijk om te profiteren van de voordelen van zonne-energie. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om in zonnepanelen te investeren, zonder dat je dit extra geld kost. Bel 036 – 7601018 voor een afspraak.

Plan van aanpak

Na het kosteloze en vrijblijvende gesprek kunnen we je ter plekke een prijsopgaaf op maat doen. De prijs is helder en transparant, er zijn geen verrassingen achteraf. Als u besluit daadwerkelijk zelfstandig stroom te gaan opwekken, zal de SolarStudio van begin tot het eind het gehele traject voor u verzorgen en begeleiden.

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordeling zonne-energie is.

We maken een vervolgafspraak met je voor de technische inspectie; na deze inspectie wordt jouw zonnesysteem bestelt;

Binnen 2 dagen nemen we contact met je op voor het maken van een plaatsingsafspraak;

Binnen één dag gedaan zonder hak- en breekwerk;

Na één jaar volledige inspectie van het systeem;

30 jaar garantie op de opbrengst.

Vast montageteam

Wij leveren niet alleen de hoogste kwaliteit panelen, maar zorgen ook voor een perfecte oplevering. Daarom werken wij met een vast montageteam van erkende gecertificeerde vakmensen en besteden het werk dus niet uit aan voor ons onbekende lokale installateurs.

In een dag geïnstalleerd

De perfecte oplevering van zonnepanelen binnen één dag door een vast, betrouwbaar en gecertificeerd montageteam.

Geen hak- en breekwerk

Deskundige en ervaren medewerkers met verstand van vakwerk en zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit.

Zonnepanelen

De SolarStudio plaatst alleen de beste Duitse geteste glas-glas zonnepanelen met de hoogste opbrengst, uitgevoerd in prachtig tripple black. De panelen van de SolarStudio zijn TUV-gecertificeerd en hebben een vermogensgarantie van 30 jaar. Ze voldoen aan alle kwaliteitseisen die jij als klant mag verwachten.

Omvormers

De SolarStudio werkt met een geïntegreerde omvormer per paneel. Dit betekend dat de zonnepanelen direct de opgewekte stroom omzetten van gelijkstroom naar wisselstroom, bruikbaar voor het elektriciteitsnet. Onze adviseur legt je graag de voordelen van dit systeem uit.

De geïntegreerde omvormer is de oplossing als er sprake is van schaduwvorming op de zonnepanelen. De traditionele omvormers kunnen niet omgaan met schaduwvorming. Stel dat er op één van de reeks panelen schaduw valt, dan zal dit het vermogen van alle panelen beperken. De geïntegreerde omvormer laat elk paneel individueel maximaal presteren.

Hoogste rendement per paneel.

Schaduw op één paneel heeft geen invloed op de hele serie.

Verschillende dakvlakken kunnen benut worden.

Onbeperkt uitbreidbaar.

Klaar voor de toekomst.

Brandveilig en betrouwbaar.

Met behulp van een slimme app is de prestatie per paneel te monitoren.

30 jaar garantie.

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Lange Dreef 8
4131 NH Vianen