Werkwijze

  Wie kiest voor zonnepanelen heeft ongetwijfeld een hoop vragen, het is tenslotte geen aanschaf die je dagelijks doet. Wat kosten zonnepanelen, hoe werken ze, hoe lang gaan ze mee? De SolarStudio komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

  Tijdens dit gesprek nemen wij samen uw wensen en de mogelijkheden door. Onze adviseur zal kijken naar uw huidige en verwachte elektriciteitsverbruik, de situatie waar de zonnepanelen geplaatst kunnen worden en de stand van de panelen ten opzichte van de zon.

  Betaalconcept

  Ook zal onze adviseur de mogelijkheden bespreken om gebruik te maken van een uniek betaalconcept: zonnepanelen zonder investering. Zo kunt u zonder investering met uw solarsysteem gaan genieten van de kracht van de zon. Wij maken het voor iedereen mogelijk om te profiteren van de voordelen van zonne-energie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om in zonnepanelen te investeren, zonder dat u dit extra geld kost. Bel 036 – 7601018 voor een afspraak.

  Plan van aanpak

  Na het kosteloze en vrijblijvende gesprek kunnen we u ter plekke een prijsopgaaf op maat doen. De prijs is helder en transparant, er zijn geen verrassingen achteraf. Als u besluit daadwerkelijk zelfstandig stroom te gaan opwekken, zal de SolarStudio van begin tot het eind het gehele traject voor u verzorgen en begeleiden. Zo werken wij:

  • we maken met u een vervolgafspraak voor de technische inspectie;
  • na deze inspectie wordt uw zonnesysteem besteld;
  • korte levertijd: binnen 2 dagen nemen we contact met u op voor het maken van een plaatsingsafspraak;
  • binnen één dag gedaan zonder hak- en breekwerk;
  • na één jaar volledige inspectie van het systeem;
  • 30 jaar garantie op de opbrengst.

  header-3Vast montageteam

  Wij leveren niet alleen de hoogste kwaliteit panelen, maar zorgen ook voor een perfecte oplevering. Daarom werken wij met een vast montageteam van erkende gecertificeerde vakmensen en besteden het werk dus niet uit aan voor ons onbekende lokale installateurs.

  Zonnepanelen

  IMG_5497

  De SolarStudio plaatst alleen de beste Duitse geteste glas-glas zonnepanelen met de hoogste opbrengst, uitgevoerd in prachtig tripple black. De panelen van de SolarStudio zijn TUV-gecertificeerd en hebben een vermogensgarantie van 30 jaar. Ze voldoen aan alle kwaliteitseisen die u als klant mag verwachten.

  Omvormers

  De SolarStudio werkt met een geïntegreerde omvormer per paneel.  Dit betekend dat de zonnepanelen direct de opgewekte stroom omzetten van gelijkstroom naar wisselstroom, bruikbaar voor het elektriciteitsnet.  Onze adviseur legt u graag de voordelen van dit systeem uit.

  De geïntegreerde omvormer is de oplossing als er sprake is van schaduwvorming op de zonnepanelen. De traditionele omvormers kunnen niet omgaan met schaduwvorming. Stel dat er op één van de reeks panelen schaduw valt, dan zal dit het vermogen van alle panelen beperken. De geïntegreerde omvormer laat elk paneel individueel maximaal presteren.

  De voordelen hiervan zijn:

  • Hoogste rendement per paneel.
  • Schaduw op één paneel heeft geen invloed op de hele serie.
  • Verschillende dakvlakken kunnen benut worden.
  • Onbeperkt uitbreidbaar.
  • Klaar voor de toekomst.
  • Brandveilig en betrouwbaar.
  • Met behulp van een slimme app is de prestatie per paneel te monitoren.
  • 30 jaar garantie.

   Uw naam *

   Uw plaatsnaam*

   Uw telefoonnummer*

   Wat is uw e-mailadres?*

   Uw mobiele nummer

   Hoe bent u bij ons terecht gekomen?*

   Opmerkingen

   *Velden met een '*' zijn verplicht.

   About Post Author