Zonnepanelen leasen

Zonnepanelen leasen

Zonnepanelen wekken stroom op en zorgen voor een duurzamere en milieubewustere wereld. Het is een goed en schoon alternatief in plaats van het gebruik van gas in uw woning. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee, een win-win situatie. Voordat het u stroom en geld op gaat leveren, moet u een investering doen om de zonnepanelen te installeren. Voor de meeste mensen kan dit een probleem zijn. Daarom biedt de SolarStudio een oplossing! Een uniek concept wat te vergelijken is met het zonnepanelen leasen.

Meer informatie ontvangen?

 Kosteloos

 Vrijblijvend

Informatie aanvragen

Hoe werkt het?

Zonnepanelen leasen werkt bijna net zoals wanneer u een auto wilt gaan leasen. U gaat voor bepaalde tijd een contract aan. Meestal is deze voor 10 of 15 jaar. Heeft u gekozen voor het leasen van zonnepanelen dan worden deze gratis op uw dak geplaatst. Maandelijks moet u een vooraf besproken bedrag betalen. Vaak krijgt u na een aantal jaar de mogelijkheid de zonnepanelen over te kopen. U kunt de panelen ook laten inwisselen voor nieuwe modellen om een zo hoog mogelijk rendement te behouden.

De zonnepanelen van de SolarStudio zijn van het merk DSE (Deutsche Solar Exclusiv). Dit merk is marktleider en levert een van de meest innovatieve zonnepanelen ter wereld. Het rendement is zo hoog dat de verwachte levensduur gemiddeld 50 jaar is. Daarbij krijgt u ook nog eens 30 jaar garantie op onze zonnepanelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak!

Zonnepanelen leasen bij de SolarStudio

Het leasen van zonnepanelen wordt door zowel particulieren als bedrijven steeds vaker gedaan. Meer consumenten beseffen dat er wel degelijk veel voordelen te behalen zijn wanneer ze zonnepanelen op het dak hebben die ze leasen, kopen of huren. Zoekt u nu ook een partner op het gebied van stroom opwekken door de zon? De SolarStudio adviseert u van begin tot eind. Wij laten iedereen zo voordelig mogelijk genieten van zonne-energie!

Zonne-energie is schoon, duurzaam, puur en gratis; dus waarom nog twijfelen over zonnepanelen leasen? Onze specialisten hebben alle nodige antwoorden op uw vragen, zodat volledig geïnformeerd kunt genieten van de groene energie die de zonnepanelen produceren.

Na een adviesgesprek te hebben gehad over het leasen van de panelen kunnen wij u meteen een prijsopgaaf op maat geven. Hierbij krijgt u de meest heldere en transparante prijs; wij doen niet aan verrassingen achteraf. Gaat u voor zonnepanelen leasen bij de SolarStudio? Dan bent u gegarandeerd van volledige verzorging door onze specialisten. Liever niet leasen? Schaf dan nu uw zonnepanelen aan op basis van ons unieke concept!

Aan het leasen van zonnepanelen zitten diverse voordelen;

  • Duurzame energie
  • Geen hak- en breekwerk bij de installatie
  • Installatie binnen één dag
  • De waarde van uw woning stijgt
  • 30 jaar garantie
  • Geen extra investering
  • De best geteste panelen

Voordelen van leasen

De voordelen voor het leasen van zonnepanelen is om te beginnen voor iedereen toegankelijk. Er hoeft geen grote som geld op uw bank te staan om gebruik te kunnen maken van zonne-energie door zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen. Omdat u niet gelijk een groot bedrag hoeft te betalen profiteert u direct van de energie die u zelf opwekt. In sommige gevallen houdt u zelfs geld over na het plaatsen van zonnepanelen!

Ander voordeel wanneer u besluit om te leasen, u hoeft niet te betalen voor onderhoud of technische problemen. Ook uw omvormer, standaard geleverd bij de zonnepanelen, hoeft u niet zelf te vervangen of te betalen. Wanneer u zonnepanelen op uw dak heeft stijgt de waarde van uw woning, en de installatie is al binnen een dag gerealiseerd! Tevens zijn de panelen die beschikbaar zijn gesteld voor lease van de beste kwaliteit.

Wilt u graag een adviesgesprek over wat de voordelen voor u zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u direct voorzien van een prijsopgave op maat. U krijgt de meest transparante prijs en wij doen niet aan verrassingen achteraf. Gaat u voor zonnepanelen leasen bij de SolarStudio? Dan bent u gegarandeerd van volledige verzorging door onze specialisten.

Interesse in zonnepanelen? Maak een vrijblijvende afspraak!

Onze adviseur komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. In dit adviesgesprek wordt u volledig geïnformeerd over wat het beste is qua zonne-energie voor uw woning. Ook wordt er gekeken naar uw huidige situatie en welke toekomstige situatie daar het beste op aansluit. Bent u klaar voor een adviesgesprek of bent u nieuwsgierig geworden naar zonnepanelen met ons unieke concept? Bel de SolarStudio voor een afspraak op 036 – 7601018 of vul het contactformulier in op onze website.