Wie zijn wij?

Geen extra
investering
Best geteste
panelen
Geen hak- en
breekwerk
Binnen 1 dag
geïnstalleerd

De drie mannen van de SolarStudio hebben een speciale missie: iedereen maximaal van de zon laten genieten. En dat kan zonder investering. Wie kiest voor zonnepanelen geniet elke dag extra voordelig van gratis zonne-energie.

Onze missie

Iedereen houdt van de zon. De drie mannen van de SolarStudio ook. Maar zij hebben een speciale missie: iedereen maximaal van de zon laten genieten zonder dat het extra geld kost. De SolarStudio biedt zonnepanelen zonder investering. Zo geniet je nog meer van de eindeloze energie van de zon. Zelfs als deze niet schijnt, want ook als het bewolkt is doen de zonnepanelen gewoon hun werk. De kracht van de zon is onbeperkt beschikbaar, duurzaam en… gratis! Elke dag weer.

Klantgericht advies

Kiezen voor zonne-energie is wat de experts van de SolarStudio betreft de perfect keuze voor wie kosten én milieu wil sparen. Maar ook een beslissing waar je even voor moet zitten. Dat snappen ze als geen ander. Daarom start elke kennismaking met een persoonlijk advies bij je thuis. Vragen, wensen? Kom maar op! Ze berekenen precies hoe voordelig zonne-energie voor jou is. Dan is de keuze snel gemaakt. Voor de SolarStudio het startsein om er voor te zorgen dat je zo snel mogelijk en zonder rompslomp de beste zonnepanelen heeft werken. Want pas als je geniet, zijn zij tevreden.

Dit zeggen onze klanten

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Lange Dreef 8
4131 NH Vianen