Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen door de SolarStudio? Ons vast montageteam plaatst de zonnepanelen in één dag op uw dak zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de zonnepanelen van  DSE. De panelen zijn zowel geschikt als zonnepanelen voor een plat dak, als voor een schuin dak. Het plaatsen van een DSE zonnepaneel op een dakpan gaat immers net zo eenvoudig. Onze gecertificeerde monteurs zullen voor u de zonnepanelen vakkundig en duurzaam monteren, zodat u er nog lang het voordeel van kunt plukken.

Meer informatie ontvangen?
Kosteloos
Vrijblijvend
Informatie aanvragen

Zonnepanelen plaatsen tegen geringe kosten

Zonnepanelen plaatsen kan tegenwoordig al zeer voordelig. Zo zijn er verscheidene financieringsmogelijkheden. Zonnepanelen plaatsen met de SolarStudio kan immers gedaan worden door de panelen direct aan te schaffen, maar ook door middel van zonnepanelen leasen, zonnepanelen huren of gebruik te maken van ons unieke betaalconcept. Het is helaas niet meer mogelijk om landelijke subsidie voor zonnepanelen te verkrijgen, want tegenwoordig wordt deze subsidie gemeentelijk bepaald. Meer informatie hierover vindt u op deze website www.energiesubsidiewijzer.nl, tevens is het mogelijk om na aanschaf de BTW terug te vragen. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met de Centrale BTW Teruggave op 085-4866900.

Zonnepanelen plaatsen voor talrijke voordelen

Zonnepanelen zijn dus mogelijk voor elk soort huis en tegen zeer geringe kosten. Laat dus uw zonnepanelen plaatsen door de SolarStudio en zie de waarde van uw huis stijgen en uw energiekosten dalen. De gebruikte DSE panelen zijn de best geteste panelen op de markt en u krijgt hierbij 30 jaar garantie van de SolarStudio. Na de plaatsing heeft u er dus geen omkijken meer naar. Neem dus contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en wij adviseren u graag over de plaatsing van onze zonnepanelen. U kunt ons contactformulier invullen, mailen naar info@solarstudio.nl, of ons bellen op 036-7601018.

Uw naam *

Uw plaatsnaam*

Uw telefoonnummer*

Wat is uw e-mailadres?*

Uw mobiele nummer

Opmerkingen

*Velden met een '*' zijn verplicht.

About Post Author