Hoe werken zonnepanelen

Hoe werken zonnepanelen? Een belangrijke vraag die de SolarStudio graag voor je beantwoordt. Zonnepanelen bestaan uit twee lagen silicium. Wanneer zonlicht schijnt op deze lagen silicium zal er een stroom gaan lopen tussen de beide lagen. De zonnecellen zetten dus de energie van de zon om in elektriciteit die wij kunnen gebruiken in ons huis of bedrijf. Bij de SolarStudio maken we daarbij alleen gebruik van de beste zonnepanelen, namelijk die van DSE. In een vrijblijvend gesprek geven wij je graag verdere toelichting over de voordelen van de panelen van DSE en op de vraag: Hoe werken zonnepanelen?

Hoe werken zonnepanelen en hoe kan ik zonnepanelen kopen?

Hoe werken zonnepanelen, en hoe verloopt het proces van zonnepanelen kopen bij de SolarStudio? Bij de SolarStudio gaan wij altijd uit van een vrijblijvend en informerend gesprek alvorens wij met je aan de slag gaan. Zo zit je nergens aan vast en ben je goed voorbereid op de procedure. Gedurende dit gesprek zal bekeken worden welke mogelijkheden jouw huis heeft voor plaatsing en wat een gespreide betaling van zonnepanelen voor jou zou kunnen betekenen op basis van indicatieve cijfers. Wij zullen je tevens informeren over de mogelijkheid voor BTW-teruggave en natuurlijk zullen wij graag dieper ingaan op de vraag: Hoe werken zonnepanelen? Alvast meer weten? Lees hier meer over hoe een omvormer voor zonnepanelen werkt!

Hoe werken zonnepanelen en kan ik zonnepanelen ook leasen?

Bij de SolarStudio weten wij dat de aanschaf van zonnepanelen niet voor iedereen financieel mogelijk is. De SolarStudio informeert je daarom graag over meerdere opties. Zo is het mogelijk om maandelijks te betalen in plaats van in één keer vooraf, volgens ons concept: zonnepanelen zonder investering.

Het grote voordeel van dit unieke concept is dat het maandbedrag dat je voor aflossing van de zonnepanelen betaalt, doorgaans even hoog is als het maandbedrag dat je nu aan je energieleverancier betaalt. Je hebt in dat geval dus zonnepanelen zonder extra maandelijkse lasten.

Nog een voordeel: vanaf nu ben je zeker van een vast maandbedrag, terwijl je dat bij de lasten van je energiemaatschappij niet bent. Het verleden wijst immers uit dat energieprijzen jaarlijks kunnen stijgen. Met een zonnesysteem van de SolarStudio heb je hier geen last meer van!
Bovendien, nadat je de zonnepanelen hebt afbetaald, heb je voortaan geen kosten meer voor het gebruik van energie.*

*Uiteraard zijn de financieringsmogelijkheden bij een kredietverstrekker en de exacte maandelijkse bedragen voor aflossing en rente afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Daarover verstrekt De SolarStudio geen advies. Wel wijzen we je voor advies graag door naar de financieringsmaatschappij. Zij hebben een vergunning van de AFM. Zij kunnen je verder helpen bij het aangaan van de financiering voor je zonnepanelen.

*Zonnepanelen leveren besparing op van energiekosten. Het is echter wel zo dat de opbrengsten van de energiebesparing wisselend kunnen zijn, maar de betaling van de financiering is een vaste verplichting gedurende de looptijd. Dit betekent dat de kosten voor de financiering in ieder geval moeten worden betaald..

Tijdens het vrijblijvende gesprek met onze specialisten zal een specialist jou antwoord geven op de vraag: Hoe werken zonnepanelen? Daarnaast kunnen ze je informeren over gespreid betalen, en zullen ze je bij interesse in contact brengen met een kredietadviseur.  Bel ons dus op 036-7601018, stuur een mail naar info@desolarstudio.nl, of vul ons contactformulier in om snel een afspraak te maken.

Onze projecten

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Lange Dreef 8
4131 NH Vianen