Zonnepanelen installateurs

Zonnepanelen laten installeren door een zonnepanelen installateur? Ga voor het vaste en professionele team van De SolarStudio! Onze zonnepanelen installateurs zijn erkende gecertificeerde vakmensen, die zorgen voor de hoogste kwaliteit.

Niet alleen de hoge kwaliteit van de zonnepanelen zijn voor ons van belang, maar ook de afwerking!

Zonnepanelen laten installeren door de SolarStudio

Zonnepanelen laten installeren door de SolarStudio betekent dat u binnen één dag de zonnepanelen op uw dak heeft liggen. Dit gebeurt met precisie en professionaliteit, dus geen hak- en breekwerk. Wanneer onze zonnepanelen installateurs bij u langskomen om de zonnepanelen te installeren, zal er allereerst worden gekeken naar de locatie van de zonnepanelen. Dit wordt vervolgens afgetekend op uw dak. Wanneer bekend is waar de zonnepanelen precies geplaatst gaan worden, zullen de dakhaken worden geïnstalleerd. De dakhaken zullen daarna worden voorzien van profielen. Tussen deze profielen wordt het uiteindelijke zonnepaneel vastgezet. De solar kabels worden onder de dakpannen weggewerkt.

Zonnepanelen installeren

De aanschaf van zonnepanelen en het laten installeren hiervan kan veel vragen met zich meebrengen. Bij de SolarStudio kunt u altijd een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen onze werknemers bij u langskomen voor een advies op maat. Wij kunnen na het gesprek een prijsopgave voor u maken van de zonnepanelen, indien u dat graag wilt. In de prijs die wordt gegeven zitten alle kosten berekend, zo komt u niet voor verrassingen te staan! Onze afspraken zijn altijd gratis en vrijblijvend. Wanneer u met De SolarStudio in zee gaat, kunt u erop rekenen dat wij u helpen en begeleiden van begin tot het einde van de aankoop en de plaatsing van de zonnepanelen.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen, maar wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd een afspraak met ons maken. Wij komen graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 036 – 76 010 18 of op het email adres info@desolarstudio.nl.

Wij staan voor u klaar!

subsidie zonnepanelen

Subsidie aanvragen voor zonnepanelen

Krijg ik subsidie op zonnepanelen? Voor veel mensen die zonnepanelen aanschaffen is het belangrijk om te weten of je subsidie ontvangt voor de plaatsing van zonnepanelen. Vooral bij de opkomst…
Lees meer
zonnepanelen en warmtepomp

Zonnepanelen en een warmtepomp

Bent u zich ook bewuster van het milieu en het belang van de aarde voor onze kinderen en kleinkinderen? Steeds meer mensen kiezen voor een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen.…
Lees meer