De nieuwste generatie glas-glas zonnepanelen

In een steeds duurzamere wereld zijn zonnepanelen van onmisbare waarde. Naast dat de zonnepanelen een positieve bijdrage leveren aan de duurzaamheid, leveren ze ook een financieel voordeel op. Zo bespaar je uiteindelijk op de hoge maandlasten en kan tegelijkertijd de waarde van jouw woning stijgen. Voor de beste zonnepanelen kan je terecht bij zonne-energiespecialist de SolarStudio. Wij leveren namelijk alleen hoogstaande nieuwste generatie glas-glas zonnepanelen. Als Premium Partner van DSE kunnen wij de meest exclusieve zonnepanelen leveren die daarnaast ook optimaal renderen. Benieuwd naar de mogelijkheden met de glas-glas zonnepanelen van de SolarStudio? Dan ben je aan het juiste adres!

Glas-glas zonnepanelen pakket

Met de speciale panelen van de SolarStudio beschik je over ware kwaliteit. Deze nieuwste generatie glas-glas zonnepanelen zijn namelijk zeer duurzaam en hebben ongeveer een levensduur van 50 jaar. De panelen die wij voor jou installeren en monteren behalen het maximale rendement en hebben daarnaast geen schittering in de uitstraling.

Bij aanschaf van de zonnepanelen bij de SolarStudio kan je genieten van diverse voordelen. Zo proberen de specialisten, afhangend van het aantal te plaatsen zonnepanelen, de plaatsing binnen één dag te realiseren. De panelen beschikken over een adembenemende uitstraling, mede mogelijk gemaakt door de prachtige triple black uitvoering.

Kortom de keuze is snel gemaakt voor SolarStudio. Des te meer omdat wij alleen van de beste glas-glas zonnepanelen van DSE gebruikmaken. De opbrengst van zonnepanelen van DSE zit ver boven de industrienorm, hebben een garantie van 30 jaar op zowel het product als op het vermogen en hoeven niet schoongemaakt te worden.

Glas-glas zonnepanelen kopen bij de SolarStudio

Wil je gebruik gaan maken van glas-glas zonnepanelen van de SolarStudio? Ook voor jou is het mogelijk! Als je de zonnepanelen niet ineens kan of wil betalen, kan je namelijk ook kiezen voor het unieke concept: zonnepanelen zonder investering. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van zonnepanelen.

Onze specialisten komen graag bij je langs voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij je persoonlijke situatie op het gebied van energieverbruik en bespreken we samen de mogelijkheden met betrekking tot de zonnepanelen. Na het gesprek kunnen we ter plekke een prijsvoorstel voor de zonnepanelen op maat doen. Op deze manier heb je helder en transparant inzicht in de bijbehorende kosten van de zonnepanelen. De SolarStudio rekent op basis van indicatieve cijfers voor wat een gespreide betaling van zonnepanelen voor jou zou kunnen betekenen. De SolarStudio geeft echter geen advies over een specifieke financiering die bij je past. Daarvoor brengen wij je graag in contact met een kredietadviseur.

Twijfel je nog over het gebruik van zonne-energie? De specialisten van de SolarStudio voorzien graag in deskundig advies. Twijfel dus geen enkel moment en neem eenvoudig en snel contact op! Wij streven ernaar om binnen enkele uren het ingediende verzoek te behandelen en te beantwoorden.

Onze projecten

Niets gevonden.

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Monitorweg 50
1322 BJ Almere

Menu