Glas glas zonnepanelen

Glas op glas zonnepanelen van SolarStudio

Je kunt er niet omheen dat je in deze alsmaar duurzamer wordende samenleving steeds meer zonnepanelen ziet. Zonnepanelen leveren niet alleen een positieve bijdrage aan de verduurzaming, maar kunnen ook zeker financiële voordelen met zich meebrengen. Als we het over zonnepanelen hebben, dan hebben we het met glas-glas zonnepanelen direct over een populaire vorm hiervan en we snappen dan ook dat u (op termijn) graag glas-glas zonnepanelen wilt kopen. Hiervoor ben je bij zonne-energiespecialist SolarStudio helemaal aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden bij ons wat betreft zonnepanelen glas-glas? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op voor alle opties!

Wat zijn glas-glas zonnepanelen?

Laten we eerst even uitleggen wat glas-glas zonnepanelen precies zijn. Zonnepanelen zijn standaard opgebouwd in meerdere lagen en bij glas op glas zonnepanelen zijn de zonnecellen als het ware ‘opgesloten’ tussen twee lagen glas. Glas-glas zonnepanelen zijn om die reden niet alleen mooi om te zien; deze paneelvorm kent ook nog eens de nodige andere voordelen als het gaat om kwaliteit, opbrengst en daarnaast ook garantie. De gemiddelde opbrengst per jaar van glas-glas zonnepanelen is namelijk hoger dan bij andere panelen en bovendien kan je bij zonnepanelen glas glas rekenen op een hogere garantie. Andere belangrijke voordelen van glas-glas zonnepanelen zijn de goede resistentie tegen diverse weersinvloeden (onder andere hagel), de goede brandveiligheid en de grote belastbaarheid tegen andere mechanische invloeden van buitenaf.

De voordelen van glas-glas zonnepanelen van SolarStudio

Zoals gezegd zijn glas-glas zonnepanelen dus van goede kwaliteit en dat is met de zonnepanelen glas op glas van SolarStudio niet anders. Wij leveren namelijk alleen hoogstaande nieuwste generatie glas-glas zonnepanelen en als Premier Partner van DSE zijnde kunnen wij dan ook de meest exclusieve zonnepanelen leveren die ook nog eens optimaal renderen. Deze panelen zijn zeer duurzaam en hebben een levensduur van om en nabij de vijftig jaar. De glas-glas zonnepanelen die wij voor u installeren en monteren behalen het maximale rendement en hebben daarnaast geen schittering in de uitstraling.

Kiest u dus voor SolarStudio? Dan worden de panelen – uiteraard wel afhankelijk van het aantal te plaatsen panelen – binnen één dag geplaatst en beschikt u over glas-glas zonnepanelen met een adembenemende uitstraling. Deze uitstraling wordt mede mogelijk gemaakt door de prachtige triple black uitvoering. De opbrengst van zonnepanelen van DSE zit ver boven de industrienorm en daarnaast hoeft het product niet schoongemaakt te worden. Benieuwd naar het aantal jaren garantie? Dan zijn er liefst dertig, zowel op het product als op het vermogen. Kortom: de keuze voor glas-glas zonnepanelen van SolarStudio is snel gemaakt!

Zonnepanelen hóeven niet duur te zijn

Veel mensen die graag glas op glas zonnepanelen willen hebben, denken dat zij zich het niet kunnen veroorloven om de panelen aan te schaffen. Daar heeft SolarStudio echter een oplossing voor bedacht! Wanneer je de zonnepanelen niet in één keer kan of wil betalen, kan je kiezen voor een uniek concept genaamd ‘zonnepanelen zonder investering’. Dit concept maakt het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van glas-glas zonnepanelen. Hoe dat in zijn werk gaat? Het bedrag dat je op dit moment per maand aan jouw energieleverancier betaalt, staat ongeveer gelijk aan het bedrag dat je dient te betalen wanneer je in jouw eigen zonnepanelen investeert. Het gevolg hiervan is dat je maandelijks geen extra geld kwijt bent en op die manier investeer je in zonnepanelen, zonder dat je er in financieel opzicht veel van merkt!

Glas-glas zonnepanelen kopen? Neem contact op met SolarStudio!

Erken je alle voordelen en wil jij zodoende binnenkort de beschikking hebben over jouw eigen glas op glas DSE-zonnepanelen? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons aan of maak een afspraak met de SolarStudio, zodat wij bij je langs kunnen komen voor een gratis adviesgesprek. Wil je meer weten over glas-glas zonnepanelen, heb je behoefte aan meer informatie over het gebruik van zonne-energie of heb je behoefte aan ander deskundig advies? Neem dan gerust even contact met ons op, zodat wij je alles kunnen vertellen over de voordelen van glas-glas zonnepanelen.

Onze projecten

Niets gevonden.

De SolarStudio komt graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om voor jou uit te rekenen hoe voordelig zonne-energie is.

Contactinformatie

Lange Dreef 8
4131 NH Vianen