Zonnepanelen IJsselstein

Zonnepanelen laten plaatsen in IJsselstein

Van plan om zonnepanelen in IJsselstein te laten plaatsen? Maak dan kennis met de SolarStudio; uw solar specialist. De missie van de SolarStudio is om iedereen maximaal van de zon te laten genieten. Dit is door middel van zonnepanelen in IJsselstein mogelijk zonder investering. Wie kiest voor zonnepanelen, kiest iedere dag weer extra voordelig van gratis zonne-energie. Zelfs wanneer de zon niet schijnt, doen de zonnepanelen hun werk. Dit maakt de kracht van de zon onbeperkt beschikbaar, duurzaam en gratis. Dag in, dag uit. Wanneer u binnenkort zonnepanelen op uw dak in IJsselstein wilt laten plaatsen, kunt u een gesprek met onze solar specialist aanvragen. Tijdens een gesprek worden al uw vragen over zonnepanelen in IJsselstein beantwoord en wordt er precies voor u berekend hoe voordelig zonne-energie voor u zal zijn.

Subsidie zonnepanelen Utrecht

De provincie Utrecht geeft geen speciale subsidie voor zonnepanelen. Toch maken wij het interessant voor u wanneer u zonnepanelen in Utrecht wilt aanschaffen. Gezien het feit dat zonnepanelen verduurzaming bevorderen, is de btw volledig aftrekbaar. Hierdoor ontvangt u dus, naast het financiële voordeel van eigen stroom opwekken, ook nog eens belastingvoordeel.

Zonnepanelen in IJsselstein huren

Om zonder grote investeringen toch zonnepanelen aan te schaffen, kunt u ervoor kiezen om zonnepanelen IJsselstein te huren. Nu u zelf stroom gaat opwekken scheelt dat ontzettend in uw maandelijkse energie kosten. Over het algemeen zijn deze oorspronkelijke energiekosten net zo hoog als de aflossing van de panelen. Door deze te vervangen kunt u dus zelf stroom opwekken en uw zonnepanelen zonder extra lasten gemakkelijk afbetalen. Dit samen met het belastingvoordeel maakt het een van de meest populaire opties voor zonnepanelen.

Optimaal stroom opwekken met de juiste omvormer zonnepaneel

Wat veel mensen niet weten is dat ook op een bewolkte dag zonnepanelen prima elektriciteit opwekken. Hierbij spelen de omvormer en locatie van de zonnepanelen een grote rol. Wanneer u last heeft van schaduwwerking en u niet de juiste omvormer op de zonnepanelen hebt, dan verliest u capaciteit. Bij de SolarStudio leveren we zonnepanelen met omvormers van het topmerk SolarEdge. Door het hoge rendement en het gegeven dat elk paneel een eigen omvormer bevat, verliezen de zonnepanelen geen capaciteit wanneer er sprake is van schaduwwerking.

Zonnepanelen IJsselstein en de voordelen van de SolarStudio

Naast dat wij ultramoderne zonnepanelen leveren met rendabele omvormers die ook nog eens Btw aftrekbaar zijn, bieden wij nog veel meer voordelen bij onze zonnepanelen.

Zo hebben onze zonnepanelen ook de volgende voordelen:

  • 30 jaar garantie
  • Best geteste panelen
  • Stijgt de waarde van uw woning
  • Installeren wij de panelen binnen een werkdag
  • Geen hak of breekwerk nodig voor de plaatsing en installatie
  • Een handige app waarmee u de prestaties en opbrengsten per paneel kan monitoren

Zonnepanelen nodig in IJsselstein? Neem dan nu contact met ons op

Uw keuze voor zonnepanelen in IJsselstein biedt diverse voordelen. Bij de SolarStudio wordt er namelijk alléén gebruik gemaakt van de best geteste panelen. Daarnaast heeft u 30 jaar garantie en zijn de panelen binnen één dag geïnstalleerd. De installatie wordt gedaan door ons vast montageteam en is vrij van hak- en breekwerk. Ook zullen de zonnepanelen in IJsselstein ervoor zorgen dat de waarde van de woning uiteindelijk zal stijgen. Bij de SolarStudio krijgt u niet te maken met een extra investering en bent u verzekerd van zeer duurzame energie. Geïnteresseerd in het laten plaatsen van zonnepanelen? Of wilt u meer informatie over zonnepanelen op uw dak? Neem dan gauw contact op met de SolarStudio voor een adviesgesprek. U kunt bellen naar 036 – 7601018 of het contactformulier op onze website invullen.

Menu