Zonnepanelen Lelystad

Zonnepanelen plaatsen in Lelystad

Zonnepanelen laten plaatsen op uw dak in Lelystad? Dan bent u bij de SolarStudio aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor de plaatsing van zonnepanelen in Lelystad zitten daar diverse voordelen aan, waar u op lange termijn van kunt genieten. De SolarStudio maakt bijvoorbeeld alleen maar gebruik van de best geteste zonnepanelen. Daarbij heeft u 30 jaar garantie en kunt u voor lange tijd gebruikmaken van duurzame energie. De installatie van zonnepanelen in Lelystad wordt gedaan door ons vast montageteam waarbij er geen sprake is van hak- of breekwerk. Dit vast montageteam bestaat uit erkende en gecertificeerde vakmensen. Hiermee garanderen wij u het beste resultaat. De installatie van zonnepanelen in Lelystad is binnen één dag gebeurd. Uiteindelijk zal de waarde van uw woning stijgen en kunt u gebruikmaken van duurzame energie die wordt geproduceerd door de kracht van de zon.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit door middel van zogeheten zonnecellen die in het paneel zitten. In elk paneel zitten meerdere cellen waar de elektriciteit als het ware doorheen stroomt en aan het einde wordt opgevangen. Het beste is om zonnepanelen zo goed mogelijk buiten de schaduw te plaatsen om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk zon wordt opgevangen. Via deze weg zal de reeks veel stroom opwekken.

Omvormers zonnepanelen tegen schaduwwerking

De omvormers bij zonnepanelen zijn van groot belang, zij zorgen namelijk ervoor dat zonne-energie omgezet wordt naar elektrische energie. Bij de SolarStudio werken we met A-kwaliteit omvormers van het merk SolarEdge. Deze omvormers voor zonnepanelen zorgen ervoor dat u geen vermogen verlies lijdt wanneer u last heeft van schaduwwerking. Door elk paneel individueel om te vormen, zorgen we ervoor dat u optimaal stroom opwekt met uw zonnepanelen.

Zonnepanelen Lelystad huren via de SolarStudio

Als u ervoor kiest om zonnepanelen te kopen, schrikt u waarschijnlijk van de prijs. Zonnepanelen kopen is vaak geen optie. Onze missie is om iedereen in Lelystad, Flevoland en heel Nederland te voorzien van betaalbare zonnepanelen. Door ons interessante concept maken wij het mogelijk om voor iedereen in Lelystad zonnepanelen aan te schaffen.

Daarbij ontvangt u bij ons nog veel meer voordelen bij het aanschaffen van zonnepanelen. Bij de SolarStudio bent u niet alleen zeker van de beste prijs maar ook nog eens de beste kwaliteit. Wij leveren zonnepanelen van DSE, Deutsche Solar Exclusiv. Een van de meest moderne en vooruitstrevende producenten van zonnepanelen. Met een verwachte levensduur van 50 jaar bent u zeker van een winstgevende toevoeging aan uw woning.

Andere voordelen die onze zonnepanelen u bieden:

  • 30 jaar garantie
  • Installatie in 1 werkdag
  • Stijging van woningwaarde
  • Btw aftrekbaar
  • Een handige app waarmee u per paneel de prestaties kan monitoren

Zonnepanelen in Lelystad door de SolarStudio

Onze solar specialist rekent graag voor u uit hoe voordelig het voor u zal zijn om zonnepanelen op uw dak in Lelystad te plaatsen. Dit wordt gedaan tijdens een adviesgesprek. Hier krijgt u ook de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Ook wordt u hier geïnformeerd over ons unieke betaalconcept. Dit houdt in dat u kunt genieten van uw zonnepanelen in Lelystad, zonder investering. Besluit u om zelfstandig stroom op te wekken? Dan zal de SolarStudio van begin tot eind het traject verzorgen en begeleiden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om te investeren in zonnepanelen. Bel naar 036 – 7601018 of het contactformulier op onze website invullen.

Menu