Voordelen zonnepanelen

De grootste voordelen van zonnepanelen op een rij

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaar razend populair geworden. Logisch, zonnepanelen hebben een aantal grote voordelen. Groene energie, het besparen van geld en het verhogen van de waarde van uw woning. De voordelen stapelen zich op. Wellicht bent u aan het overwegen om zonnepanelen aan te schaffen. Dan is een overzicht van alle voordelen wel zo handig. Wij zetten ze voor u op een rij.

Opwekken groene energie

Een van de grootste voordelen is het opwekken van groene energie. Het klimaat en onze impact als mensen daarop wordt een steeds belangrijker onderwerp. Door zelf energie op te wekken doormiddel van zonnepanelen dragen we bij aan het verbeteren van het klimaat. Doordat zonnepanelen zonlicht omzetten naar elektriciteit beperken we de CO2 uitstoot wat gunstig is voor het klimaat. Gemiddeld bespaart u 60kg per m2 aan zonnepanelen per jaar. Dit heeft, zeker door de toename van zonnepanelen op woningen, een positief effect op het verminderen van ons CO2 gebruik.

Geld besparen met zonnepanelen

Door de toenemende populariteit en technologie wat zich steeds verder door ontwikkelt. Krijgen zonnepanelen een steeds hoger rendement. Een groot voordeel wanneer u zonnepanelen wil aanschaffen. Door het zelf opwekken van uw energie, waarbij in de meeste gevallen ook terug geleverd wordt. Kunt u flink besparen op uw energierekening. Daarbij geeft de overheid ook bepaalde voordelen aan mensen die zonnepanelen aanschaffen. Toch is het in sommige gevallen nog een flinke investering. Hiervoor heeft De SolarStudio een uniek betaalconcept ontwikkelt. Zonnepanelen zonder eigen investering!

Verhoog de waarde van uw woning met zonnepanelen

Sinds de komst van het energielabel zijn zonnepanelen van grote toegevoegde waarde voor uw woning. De vraag naar woningen en vooral duurzame woningen stijgt. Door zonnepanelen op uw dak te plaatsen verhoogt u dus de waarde en maakt u uw woning zeer aantrekkelijk.

Weinig onderhoud nodig

Zonnepanelen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Wij adviseren wel om 1 à 2 keer per jaar de panelen te controleren op eventuele beschadigingen of defecten. Het schoonmaken van de zonnepanelen is nagenoeg niet nodig. Over het algemeen wordt het meeste vuil door de regen weggespoeld.

Verschillende soorten zonnepanelen

Door de toenemende populariteit zijn er ook steeds meer verschillende merken zonnepanelen. De specificaties en kwaliteit hiervan loopt ontzettend uiteen. Laat u daarom goed informeren over welk soort zonnepaneel u aanschaft. Bij de SolarStudio bieden we de best geteste zonnepanelen op de markt aan. Namelijk zonnepanelen van DSE, Deutsche Solar Exclusiv.

De voordelen van onze zonnepanelen:

  • Zonnepanelen leveren duurzame energie
  • Zonnepanelen werken ook als het bewolkt is
  • De best geteste panelen voor uw woning
  • De zonnepanelen zijn op praktisch elk plat of schuin dak te plaatsen
  • De zonnepanelen worden in één dag geïnstalleerd door onze zonnepanelen installateurs
  • Zonnepanelen zorgen voor waardestijging van uw woning
  • Geen investering nodig als u kiest voor het unieke betaalconcept
  • Indien u wel investeert een rendement van ca. 8%
  • 30 jaar garantie

Vragen of interesse in zonnepanelen?

Bent u geïnteresseerd om zonnepanelen te kopen of zonnepanelen te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel onze vestiging in Almere op 036-7601018. Onze adviseur komt dan graag kosteloos bij u langs om u ons betaalconcept uit te leggen en voor uw persoonlijk situatie de opbrengst van zonnepanelen te berekenen. Wij weten dat de voordelen van zonnepanelen zeer groot kunnen zijn en helpen u graag verder gedurende dit hele project.