Zonnepanelen huren bij de SolarStudio als particulier

Zonnepanelen huren als particulier? Dan bent u bij de SolarStudio aan het juiste adres. De SolarStudio wil namelijk dat iedereen, jong en oud, de mogelijkheid krijgt om volledig te genieten van de zon, zonder dat dit extra geld kost. Zonne-energie is namelijk schoon, duurzaam én gratis. Voordat u kiest voor zonnepanelen huren als particulier, wilt u natuurlijk weten hoe alles in zijn werk gaat en wat het gaat kosten. De solar specialisten van de SolarStudio kunnen u volledig van dienst zijn wat betreft informeren en adviseren over zonnepanelen.

Zonnepanelen voordelig huren als particulier

Zonnepanelen huren als particulier is niet zomaar een aanschaf die wordt gedaan. Daarom zal onze solar specialist u tijdens een kennismakingsgesprek aan huis, inlichten over de procedure. Daarbij wordt er een berekening op maat gemaakt. Deze berekening wordt gemaakt op basis van uw huidige energieverbruik. Zo weet u meteen wat u kwijt bent wanneer u kiest voor zonnepanelen!

Wanneer u besluit om zonnepanelen te huren als particulier bij de SolarStudio, dan zitten er diverse voordelen aan. Allereerst krijgt u niet te maken met een extra investering wanner u kiest voor zonnepanelen huren als particulier. Daarnaast wordt er bij de SolarStudio alleen gebruik gemaakt van de best geteste panelen. Hierbij komt geen hak- en breekwerk aan te pas en worden de zonnepanelen binnen één dag geïnstalleerd.  Ook bent u gegarandeerd van duurzame energie en zal de waarde van uw woning uiteindelijk stijgen. Daarbij bieden wij van de SolarStudio u zelfs 30 jaar garantie.

Zonnepanelen huren als particulier is winstgevend

Zonnepanelen zijn de toekomst en daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Lees hier meer over de subsidie van zonnepanelen in 2017.

Al onze panelen voldoen aan de eisen en hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd. Heeft u interesse in zonnepanelen of heeft u specifieke vragen? Vul dan het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@solarstudio.nl.