Zonnepanelen op afbetaling

Zonnepanelen: steeds meer mensen kiezen ervoor. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Zo kunnen zonnepanelen bijvoorbeeld de waarde van uw huis verhogen. Daarnaast zijn zonnepanelen goed voor het milieu en kunt u er veel geld mee besparen. Echter zal dan wel eerst de ‘investering’ gedaan moeten worden. Zonnepanelen zijn namelijk niet per se goedkoop. Maar gelukkig zijn er wel veel handige manieren om zonnepanelen voordelig te kopen en af te betalen. Hier gaan wij met deze blog verder op in.

Tips financieren zonnepanelen

Natuurlijk is het mogelijk om zonnepanelen op afbetaling aan te schaffen. Maar allereerst willen we ingaan op drie andere (aantrekkelijke) mogelijkheden. Zo heeft u een beter beeld van de opties voordat u voor externe financiering kiest!

Met spaargeld

Zoals we eerder hebben vermeld zijn zonnepanelen best duur. Echter leveren ze na verloop van tijd weer geld op. Op lange termijn is een investering in zonnepanelen winstgevend. En hoe fijn is het als u deze zonnepanelen direct van uw spaargeld kunt afbetalen? Uiteraard is dit niet zomaar voor iedereen mogelijk. Hiervoor zijn er gelukkig nog alternatieve opties.

Met hypotheek

Wist u dat het mogelijk was om zonnepanelen aan te schaffen onder de hypotheek van uw huidige woning? Veel banken vinden dit prima: de woningwaarde wordt immers aanzienlijk verhoogd. Groene energie is tegenwoordig vanzelfsprekend en een pré.

Zakelijk zonnepanelen kopen

Wanneer u ondernemer bent, is het mogelijk om de zonnepanelen zakelijk aan te schaffen. U betaalt dan geen BTW. De verantwoording is vrij simpel: u werkt als ondernemer met regelmaat thuis. Daar heeft u elektriciteit voor nodig. Kiest u voor zonnepanelen? Dan kan dat dus gewoon zakelijk.

Zonnepanelen op afbetaling

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen op afbetaling. Waarom? Zonnepanelen gaan lang mee en zijn onderhoudsarm. U profiteert dus nog steeds van uw zonnepanelen op het moment dat uw betalingstermijnen zijn afgelost. Het installeren van zonnepanelen kan dus gezien worden als de ultieme investering.

Het unieke concept van De SolarStudio

Wilt u graag zonnepanelen, maar heeft u geen zin om direct veel geld kwijt te zijn? De SolarStudio denkt met u mee. Kies voor het unieke concept van De SolarStudio. Hierbij kunt u gebruik maken van duurzame zonne-energie voor hetzelfde maandelijkse bedrag dat u betaald aan uw huidige leverancier. Het gaat hier echter om een investering!

Kies voor de beste zonnepanelen op afbetaling van De SolarStudio

Kiest u voor zonnepanelen? Kies dan voor de best geteste zonnepanelen van De SolarStudio. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen financiering

Tegenwoordig worden zonnepanelen steeds vaker gebruikt ter voorziening van energie. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Door gebruik te maken van fossiele brandstoffen krijgt het milieu op dit moment flinke…
Lees meer

Zonnepanelen kosten

Tegenwoordig word het gebruik van schone energiesystemen steeds meer belangrijk. Onze fossiele brandstoffen raken langzamerhand op en de ozonlaag heeft het zwaar te verduren. Deze problematiek heeft ervoor gezorgd dat…
Lees meer

Zonnepanelen betalen

Het is u vast opgevallen dat steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Dit heeft dan ook verschillende redenen. Nederland wil bijvoorbeeld in het jaar 2050 niet meer afhankelijk zijn van…
Lees meer