Zonnepanelen op het oosten

Zonnepanelen op het oosten laten plaatsen

De populariteit van zonnepanelen neemt steeds meer toe. We worden ons steeds meer bewust van het klimaat en willen daarnaast onderaan de streep natuurlijk zoveel mogelijk in de portemonnee overhouden. Zonnepanelen zijn daar de perfecte uitkomst voor. Ze zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw energierekening. We horen nog altijd vaak dat mensen denken dat het een te grote investering is die ze niet kunnen betalen, maar niets is minder waar. Door de groei in populariteit is het aanbod in zonnepanelen groter geworden en daarmee is ook de prijs gedaald. Door nieuwe betaalmogelijkheden is het voor steeds meer mensen interessant om zonnepanelen te laten plaatsen en zo energiezuiniger te leven. Maar hoe zit het eigenlijk met de plaatsing van de panelen?

Opbrengst van zonnepanelen op het oosten

Zonnepanelen kunnen op meerdere manieren geplaatst worden. Veel mensen zijn van de veronderstelling dat zonnepanelen alleen rendement opleveren wanneer ze vol in de zon staan, maar ook dat is niet juist. Zonnepanelen zijn met de jaren steeds beter ontwikkeld en dat zorgt ervoor dat ze met alleen daglicht al stroom opleveren. Ook in de winter heeft u dus nog profijt van de zonnepanelen. Wat de opbrengst precies wordt hangt van een aantal factoren af. Dit kunnen we aan de hand van uw gegevens gemakkelijk voor u uitrekenen. Dan weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten aan rendement. Over de opbrengst van zonnepanelen op het oosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze panelen worden zodanig geplaatst dat ze optimaal presteren, zelfs wanneer de zon er niet direct op gericht staat. Onze specialisten komen graag langs om de situatie te bekijken en een plan van aanpak te maken om de zonnepanelen op het oosten te plaatsen.

Zonnepanelen op het oosten of westen plaatsen?

Na de keus om te investeren in zonnepanelen komt er een belangrijke vraag naar voren: laat u de zonnepanelen op het oosten of westen plaatsen? Dit is afhankelijk van de woning of het pand. Van tevoren is niet te zeggen wat de beste optie is voor u. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden. Neem daarvoor gerust contact met ons op en we helpen u graag verder naar een energiezuinige toekomst!