Dakhelling zonnepanelen

  Ideale dakhelling voor zonnepanelen

  Zonnepanelen zien we in het dagelijks leven steeds vaker voorbijkomen. Iets waar we natuurlijk trots op zijn, want het is een mooie stap naar een gezondere leefomgeving. Daarnaast is het voor de portemonnee net zo’n voordeel, want dat is waar u het echte verschil gaat zien. Wij kunnen ons goed voorstellen dat er op het begin veel op u afkomt. Waar moeten de zonnepanelen geplaatst worden, wat gaat het u opleveren en wat wordt de investering? Geen zorgen, op al deze vragen hebben we het antwoord. Wat voor u de beste optie wordt, hangt van een aantal factoren af. Allereerst moeten we weten waar de zonnepanelen geplaatst moeten worden. De hoogste opbrengst wordt gemiddeld behaald bij een dakhelling van 30 graden. Is het dak meer naar het oosten of westen gericht? Dan is 40 graden gunstiger. Uw ideale dakhelling voor zonnepanelen berekenen we graag ter plekke voor u.

  Meer informatie ontvangen?
  Kosteloos
  Vrijblijvend
  Informatie aanvragen

  Dakhelling zonnepanelen berekenen voor maximaal rendement

  U wilt natuurlijk maximaal profiteren van de zonnepanelen wanneer u de keus maakt daarin te investeren. Om te weten wat het rendement precies gaat worden, dient u te weten wat de dakhelling is. Zo kunnen we berekenen hoeveel stroom de panelen kunnen opwekken aan de hand van de stand van de zon. Dit kan bij iedereen wat verschillen, maar zelfs in de schaduw wekken zonnepanelen nog energie op! U heeft er dus echt het hele jaar profijt van, ongeacht op welke kant van het gebouw de panelen geplaatst kunnen worden. Wanneer u voor zonnepanelen kiest nemen wij dit allemaal stap voor stap met u door.

  Hoe bereken ik de ideale dakhelling voor zonnepanelen?

  Dat hoeft u natuurlijk niet te doen, dat nemen onze specialisten graag voor u uit handen. Het zijn complexe berekeningen en kan een vertekend beeld geven wanneer u niet goed naar de variabelen kijkt. Wij nemen daarom graag persoonlijk met u door wat de mogelijkheden zijn. We bespreken direct de opties en laten u zien wat het u onderaan de streep gaat opleveren. We berekenen uw ideale dakhelling voor zonnepanelen en brengen de tekening tot leven. Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!

  About Post Author