De montage van zonnepanelen

Zonnepanelen en de montage hiervan. Hier heeft u vast veel vragen over. Bij de SolarStudio helpen wij u graag verder. Niet alleen voorzien wij u van zonnepanelen, de SolarStudio biedt zonnepanelen inclusief montage aan. Wanneer er een grote verandering op uw dak plaatsvindt, is het fijn dat dit door een professioneel en vast montageteam gebeurt. Niet zelf de ladder opklimmen, maar professionaliteit en vakmanschap rondom uw zonnepanelen. Hoe fijn is dat!

De montage van zonnepanelen bij De SolarStudio

Het monteren van zonnepanelen gebeurt bij De SolarStudio door een vast montageteam, met erkende gecertificeerde leden. Niet alleen de zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit, ook de montage ervan is onderdeel van de perfecte oplevering. Zonnepanelen van hoge kwaliteit inclusief het plaatsen door erkende vakmensen hoort erbij vindt de SolarStudio. Het monteren van zonnepanelen kan op verschillende manieren gebeuren. Dit is afhankelijk van het soort dak dat u heeft. Bij een schuin pannendak zal de montage van zonnepanelen anders verlopen dan de montage van zonnepanelen op een plat dak.

De montage van zonnepanelen op een schuin pannendak

Bij de montage van zonnepanelen op een schuin pannendak wordt er in eerste instantie gekeken naar de afmeting van de zonnepanelen, aan de hand daarvan wordt de grootte van het panelenveld bepaald. Om de zonnepanelen te kunnen plaatsen, worden er dakhaken op uw dak geplaatst. Hiervoor worden eerst enkele dakpannen omhoog geschoten, die na de bevestiging van de dakhaken weer op de originele plek worden teruggeschoven. Op de dakhaken worden dak profielen bevestigd. Na het bevestigen van de dakprofielen worden de solarkabels weggewerkt. Hierna worden de zonnepanelen het dak op gedragen en gemonteerd.

De montage van zonnepanelen op een plat dak

Op een plat dak, worden zonnepanelen geplaatst door middel van een onderconstructie. De onderconstructie wordt net als bij een schuin dak voorzien van profielen. Hier wordt vervolgens het zonnepaneel op gemonteerd. De onderconstructie moet wel genoeg gewicht dragen, zodat hij op zijn plek blijft liggen.

Heeft u nog vragen over de montage van uw zonnepanelen door de SolarStudio? Wij geven u graag antwoord op al uw vragen!

subsidie zonnepanelen

Subsidie aanvragen voor zonnepanelen

Krijg ik subsidie op zonnepanelen? Voor veel mensen die zonnepanelen aanschaffen is het belangrijk om te weten of je subsidie ontvangt voor de plaatsing van zonnepanelen. Vooral bij de opkomst…
Lees meer
zonnepanelen en warmtepomp

Zonnepanelen en een warmtepomp

Bent u zich ook bewuster van het milieu en het belang van de aarde voor onze kinderen en kleinkinderen? Steeds meer mensen kiezen voor een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen.…
Lees meer